Intra in contact cu noi

Comentariul zilei

Deputat in Parlamentul Romaniei: Cine ne omoara CU ADEVARAT copii, VACCINUL DTP sau E.coli?!

Publicat cu

pe

Cine ne omoară copiii, e-coli sau vaccinul DTP? Vrem adevărul, nu bâjbâieli demne de Evul Mediu! – Ninel PEIA, deputat PSD Ilfov

De citit:“A Shot in the Dark ”(“O împuscatură în întuneric”) de Harris L. Coulter si Barbara Loe Fisher (Why the in the DPT vaccination may be hazardous to your child’s health)

Redau un dialog din această carte:

La 33 de ore dupa vaccinul DTP, copilul murise:

Urmează un dialog telefonic între medicul pediatru şi mama, imediat după moartea copilului:

Reclama

Mama (disperată): ”De ce nu mi-aţi spus că un vaccin poate provoca moartea unui copil? “

Medicul: ”Oh, dar nu vaccinul este de vină!”

Mama: ”Nu-mi povestiţi aşa ceva, că şi celalalt fiu al meu a avut diaree, i s-a umflat piciorul..”

Medicul: ”Vaccinul nu poate da diaree..”

Reclama

Mama: “Atunci cum vă explicaţi că amandoi au facut diaree doar după vaccinul DTP şi asta din prima zi de după vaccin…?”

Recentele decese înregistrate în Argeş şi la Bucureşti printre copii suspectaţi de infecţii cu Esherichia Coli, sau cu o tulpină a acestui virus, în general numite e-coli au îngrijorat întrega ţară. Este un lucru firesc. Cu toate acestea, din zecile de cazuri cumulate până acum nimic nu este clar: pasămite s-a depistat un caz de rotavirus, şi două clare de e-coli. Bine, şi restul? Apoi, majoritatea pruncilor bolnavi fiind descoperiţi în Argeş, avem sau nu de a face cu un focar de infecţie cu e-coli? Cum combatem posibila extindere la nivel naţional a unei astfel de epidemii? Ministerul Sănătăţii nu ne dă nici o informaţie pertinentă, darămite soluţii eficiente. Tot ce vedem sunt eforturile supraomeneşti care le fac medicii de la Marie Curie. Prea puţin. Opinia publică trebuie să afle adevărul, Guvernul este dator să ne explice situaţia în care ne aflăm, indiferent de gravitatea ei.


Citeste si:

Medicul pediatru Calin Metes, unul dintre PRIMII ROMANI VACCINATI antipolio: Este O PROSTIE GENERALA!

Reclama

Medicii IAU ATITUDINE: Cine o crede pe Olivia Steer ISI POATE UCIDE COPILUL! Este EXCLUS ca bebelusii sa se fi imbolnavit de la vaccinuri!


Ţinând seama de numărul foarte redus de cazuri catalogate ca fiind infecţii cu e-coli, ridic o întrebare clară către reprezentanţii şi responsabilii Sănătăţii româneşti: este posibil ca aceste cazuri să fie legate de vaccinul DTP?

Pentru cei care nu ştiu despre DTP, voi face o scurtă prezentare:

Vaccinul DTP chiar este un conglomerat chimic și biologic care conține multe substanțe dăunătoare pentru sănătatea umană, provocând schimbări ireversibile în sistemul nervos, care afecteaza celulele din rinichi și din creier, atunci când nimeresc în stomac cauzează cancerul. Toate aceste componente fac vaccinul DTP foarte periculos, care cauzează autism și paralizie. Dar şi moartea subită, în foarte multe cazuri. Printre manifestări se numără convulsiile.

Reclama

Ţinând cont că la o bună parte dintre pruncii bănuiţi acum, la noi, de e-coli, au avut convulsii, lucru neîntâlnit la infecţia cu e-coli, m-a făcut să ridic întrebările către Ministrul Sănătăţii. Aici mai adaug şi faptul că printre zecile de cazuri se numără şi câteva care sunt la nivel de sugari, fără alimentaţie diversificată, deci neavând de unde să ia e-coli, lucru ce duce foarte limpede către vaccinul DTP. Mai mult, vârsta copiilor aflaţi în stare gravă se află chiar în marja de vârstă când se administrează acest vaccin dubios. DTP, care ar trebui să fie un vajnic luptător antidifteric, antitetanos şi antipertusis, se administează la 2 luni, la 4 luni, la 6 luni, la 12 luni şi, a cincea oară, la 30-35 de luni.

Fix vârstele copiilor noştri bănuiţi de e-coli.

Iată, pe scurt, efectele adverse ale acestui diabolic vaccin:  tumori purulente pe piele, care trebuie să fie deschise; afecțiunea sistemului nervos central, articulațiilor, tractului gastro-intestinal, inimii, diverse reacții alergice, astm, diabet, trezirea maladiilor latente – tuberculoza, hepatita, șoc anafilactic şi moarte subită…

Bineînţeles, în lumea civilizată, aceste simptome au fost studiate şi imediat legate de acest vaccin. Astfel, la începutul anilor șaptezeci, în Japonia a fost interzis pentru că s-a dovedit că a ucis 37 de copii. Japonezii au încetat să facă vaccinul copiiilor. Ca rezultat, Japonia, de la locul 17 în lume după mortalitatea infantilă, a ajuns pe ultimul loc. O situație similară a avut loc în Anglia, Germania și Olanda unde DTP a ucis și a făcut invalizi zeci de copii. Atunci populația a început să renunțe la această vaccinare… Şi le este mult mai bine.

Reclama

Mai mult, potrivit datelor recunoscute de Organizația Mondială a Sănătății, vaccinul DTP provoacă tulburari cerebrale persistente, crize neurologice, inclusiv moartea (5 decese la un milion de locuitori) . Numai noi nu luăm nici o măsură corectă…

Atunci vin şi cer Ministrului Sănătăţii să facă publice următoarele date: Câţi copii s-au îmbolnăvit şi câţi copii au murit în 2015 si 2016 de Sindrom Hemolitic Uremic? Dintre aceştia, câţi au fost infectaţi cu e-coli? Şi, foarte important: câţi copii dintre cei bolnavi de Sindrom Hemolitic Uremic au facut vaccinul DTP şi la ce date? Ce lot DTP a fost administrat în Argeş şi analiza lui? Dacă vaccinul DTP a fost modificat intenţionat şi se fac experienţe?

Aşa vom afla cine este responsabil de aceste teribile boli: e–coli sau DTP. Şi poate vom afla şi companiile sau compania farmaceutică producătoare a vaccinului DTP pentru România. Poate aşa rupem şi tăcerea de piatră care se instalează imediat ce sunt cerute date legate de marile companii famaceutice care acţionează acum nestingherite şi pe piaţa din România.

Copii noştri nu trebuie să fie cobaii nimănui!

Reclama

Ninel PEIA

Deputat PSD Ilfov

www.ninelpeia.ro

Reclama

Comentariul zilei

Cum incearca Erdogan sa intre in UE folosind conflictele din Ucraina si Gaza?

Publicat cu

pe

Se nasc semne de intrebare cu privire la influenta pe care o are in momentul de fata Turcia in acceptarea in NATO a Suediei. Turcia este un furnizor de armament pentru Ucraina dar a inceput sa aiba relatii din ce in ce mai bune sau nepotrivite cu Rusia. Care e contextul? Intre Suedia, Turcia si furnizorul de armament Turcia pentru Ucraina? Dar relatii bilaterale cu… in crestere cu Rusia lui Putin?

Oreste Teodorescu a comentat in podcastul Pusi la Zid alaturi de Sorin Manea felul pervers de a face politica al lui Erdogan:

„Asta este politica la varf. Noi stim din istorie ca politica este o curva. Numai ca atunci cand se joaca de jucatori mari poate fi o curva de lux. Eu cred ca domnul Erdogan foloseste foarte bine, strategic vorbind, ca moneda de schimb, negocierea Turciei cu Uniunea Europeana pentru a intra Turcia in Uniunea Europeana. La paritate cu acceptarea de catre Turcia a intrarii Suediei in NATO. In contextul razboiului din Ucraina, in contextul unei ofensive din ce in ce mai periculoase a Federatiei Ruse in ceea ce s-a numit spatiul ex-sovietic, pentru strategia americanilor in regiune, Suedia este foarte importanta pentru a fi membra a Pactului nord atlantic, ceea ce Erdogan stie foarte bine. Acum, opozitia Olandei, opozitia Germaniei, opozitia Austriei de ani de zile ca Turcia sa faca parte din Uniunea Europeana l-a convins pe domnul Erdogan sa joace mai putin elegant in toata aceasta chestiune si din perspectiva exclusiva a Turciei, pokerul asta pe care il joaca Erdogan este foarte bun. Odata cu racirea relatiilor bilaterale cu Statele Unite, domnul Erdogan s-a vazut nevoit sa-si intareasca si sa conlucreze mai indeaproape cu cine? Cu rivalul Statelor Unite, cu Federatia Rusa. Sunt niste contracte de niste miliarde de euro din perspectiva economica intre Rusia si Turcia. Sa nu uitam totusi ca Turcia, desi era membra NATO, a achizitionat tehnologie militara de la Federatia Rusa. Turcia a amenintat ca renunta la niste avioane americane in favoarea unor avioane rusesti. Domnul Erdogan a amenintat ca oricand baza NATO de la Incirlik ar putea sa-si gaseasca un motiv bun sa plece de acolo.”, spune Oreste.

Reclama
Continua sa citesti

Comentariul zilei

Vasile Banescu despre cazul „Lasconi”: O mostra de invincibila ignoranta si de ermetic analfabetism

Publicat cu

pe

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane a luat atitudine fata de decizia USR de a solicita Elenei Lasconi sa se retraga de pe prima pozitie la alegerile europarlamentare dupa ce a declarat ca votat DA la referendumul pentru familie.

„Familia este orice vor oamenii sa fie familie” – autor, „omul recent”
Un gand care descrie punctual dezarticularea viziunii morale asupra ordinii naturale, compromiterea ei prin amoralism..
O mostra de invincibila ignoranta si de ermetic analfabetism cultural cu inevitabile consecinte pentru societate. Consecinte desigur niciodata evaluate de cei ce pot vedea in familie „orice vor oamenii sa vada”, adica sa proiecteze cu mintea lor iesita din minti dincolo de nesemnificativa realitate.
E-urile ideologice ingurgitate in doze aproape letale fac ravagii in metabolismul cultural si moral al celor care nu au avut acces la hrana si aerul curate ale celei mai inalte culturi a lumii, cea europeana, rodita de codul moral iudeo-crestin. Cel care a germinat, rodit si hranit inclusiv Modernitatea, din care ideologii de rit progresist, traitori bezmetici in evul obscur al relativismului si post-adevarului nu mai inteleg nimic. Intrucat, nemaiavand acces la cheia ei culturala, aceasta le ramane, desigur, impenetrabila.
Lichidarea lumii „vechi”, contestarea autoritatii formatoare a familiei edificate pe casatoria dintre un barbat si o femeie sau dintre o femeie si un barbat, multimilenara institutie (nu „contract”) in care aproape toti ne-am nascut si singura care poate duce omenirea mai departe, prigonirea firescului, stergerea programatica a urmelor trecutului, caruia toti ii datoram prezentul si in cea mai mare masura viitorul, acestea sunt semne virulente ale existentei in chiar mijlocul lumii civilizate de Decalog si Evanghelie a noilor barbari:
ideologii salvationisti care vorbesc inept, deci nedrept despre trecut si peroreaza identic despre un viitor pe care, opunandu-l isteric crestinismului si institutiilor traditionale, il cred cu necesitate mai bun. „Mai binele” sprijinit pe nimic fiind marota, devenita deja batrana cocota, a tututor ideologiilor.
Nu este deloc sigur ca statul, invatamantul sau politicienii de pretutindeni au dreptul moral sa se foloseasca de sloganuri si constructe ideologice precum „casatoria pentru toti” (detestata candva de homosexuali) sau de concepte precum „genul” si „diversitatea” pentru a le institutionaliza in vederea schimbarii dramatice a relatiilor sociale.
Cine dintre oamenii cu adevarat lucizi si responsabili si-ar putea asuma responsabilitatea pentru o asemenea non-necesara, deci nefireasca si bulversanta schimbare?
Deconstructia realitatii si a naturalului (care constituie un dat) nu ajuta pe nimeni.
Nici chiar pe cei ce se simt aparent avantajati de ea.

Elena Lasconi a fost intrebata in emisiunea Insider politic, difuzata sambata la Prima TV, daca sustine casatoriile intre persoane de acelasi sex.
”Eu sunt crestina, sunt ortodoxa si consider ca familia este formata dintr-o femeie si un barbat”, a raspuns Elena Lasconi, care a adaugat ca a participat la referendumul pentru familia traditionala organizat in 2018 si a votat ”DA”.

Elena Lasconi a fost intrebata daca acest raspuns nu va starni critici in randul votantilor USR.
”Este treaba lor. Eu nu am nimic impotriva persoanelor de acelasi sex, dar nu vad de ce as milita pentru casatoria dintre persoanele de acelasi sex. Nu am nicio problema cu relatiile lor atat timp cat nu-i afecteaza pe cei din jur”, a conchis Lasconi.

Reclama
Continua sa citesti

Comentariul zilei

CTP pune intrebarea care naste monstri: „va face guzganul galbejit – Dumitru Buzatu – vreo zi de puscarie?”

Publicat cu

pe

Vadit deranjat de tupeul politicianului Dumitru Buzatu, ales presedinte al Consiliului Judetean Vaslui din partea PSD, jurnalistul Cristian Tudor Popescu pune o intrebare care a generat reactii virulente pe internet: va face guzganul galbejit vreo zi de puscarie?

Cristian Tudor Popescu spune ca Dumitru Buzatu, pe care-l numeste „guzgan galbejit”, nu va sta prea mult timp in spatele gratiilor, si ca va fi plasat in arest la domiciliu. Intr-o postare intitulata „Romania guzganului galbejit„, Cristian Tudor Popescu (CTP) ii intreaba pe cititori daca cred ca Buzatu va face sau nu vreo zi de inchisoare. CTP despre Dumitru Buzatu: „Guzganul galbejit se considera victima unei inscenari”
„Guzganul galbejit a fost prins cu mata-n sac, mai exact un ditamai cotosmanul de 1.250.000 lei in portbagaj. Flagrant limpede ca lacrima saracanilor din Vaslui. Cand superpesedistul Dumitru Buzatu a fost impins de scafarlie in masina politiei, o voce dintre privitori a inceput sa zbiere: „Nu va e rusine, haituiti omul, il tracasati, nenorocitilor, ce-aveti cu el, sunt pline instantele de achitari!”. Potrivit avocatilor sai, guzganul galbejit se considera nevinovat, victima unei inscenari si „isi rezerva dreptul la tacere”. Ce parere aveti, stimabili si nestimabili cititori, va face guzganul galbejit vreo zi de puscarie? Sau va primi arest la domiciliu, in vila lui din Cantalaresti?” , arata Popescu pe pagina sa de Facebook

Continua sa citesti

hot news