4 C
București
luni, martie 4, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiCea mai pertinenta analiza a alegerilor locale. Cum se impart rezultatele pe...

Cea mai pertinenta analiza a alegerilor locale. Cum se impart rezultatele pe sectoare?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Ciolacu și Ciucă la cuțite! Negociază din nou calendarul alegerilor

Ciolacu și Ciucă au ajuns la aceeași masă după...

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

PNL a finalizat sondajele pentru desemnarea candidaților. A fost un sondaj realizat de BCS , institut condus de Bruno Ștefan.  Conform cifrelor prezentate de Mediafax, cel mai bine stau la capitolul încredere Diana Tușa la sectorul 1, Cristian Popescu la sectorul 2, Ovidiu Raețchi la sectorul 5, Ștefan Florescu la sectorul 6.

În sectoarele 3 și 4, candidații din lupta internă sunt la egalitate ceea ce va duce probabil la o decizie politică, iar conducerea PNL va desemna candidații atât în funcție de algoritmul împărțiri sectoarelor între vechiul PNL și vechiul PDL, dar și în funcție de susținerea pe care o are fiecare dintre candidați în rândul membrilor din conducerea partidului.

La sectorul 3 singurul care dorește cu adevărat să intre în lupta grea cu Robert Negoiță este Florin Ștefan.  Acesta din urmă are o campanie foarte agresivă în online și în teren. Probabil, va fi cel care va fi , într-un final, candidatul desemnat de către liberali.


Citeste si:

Justitie: Presedintele Fundatiei Din Suflet, Pentru Suflet, Stefan Florescu, poate candida la Primaria Sectorului 6! PNL-ul il curteaza intens!

DNA-ul a dat ALARMA in Primaria Sectorului 3! Procurorii ii dau tarcoale lui Robert Negoita!


După plecarea lui Piedone, Sectorul 4 poate fi câștigat de către candidatul propus de PNL, mai ales că scorul politic este aproape la egalitate între cele două partide.  Sectorul 4 a fost un sector în care nici PNL, nici PSD nu au excelat, iar acest lucru se vede în sondaje.  Așa cum se prezintă lucrurile la acest moment, după ce săptămâna trecută, la nivelul Bucureștiului, a fost aleasă o conducere unică în fiecare filială de sector, Răzvan Sava are prima șansă pentru desemnarea ca și candidat de primar pentru postul de edil în sectorul4. Rogin, contracandidatul lui Sava din cursa internă, a fost desemnat președinte de filială, scrie analistul politic Cristian Hrituc.

Dacă PNL va merge pe echipa Tușa, Cristi Popescu, Florin Alexe, Răzvan Sava, Ovidiu Raețchi, Ștefan Florescu, o vom afla miercuri după ce vor fi îndeplinite toate formalitățile statutare: trecerea prin forurile de conducere: organizația de sector, organizația de București, conducerea centrală.

Așa cum arată cifrele din sondajul realizat de BCS,  dacă ele sunt reale, liberalii au toate motivele de bucurie. Sectoarele 1, 4, 5 și 6 pot fi câștigate. Vom vedea dacă, într-adevăr, cifrele pe care le prezintă actualul sondaj realizat de Bruno Ștefan se vor confirma și în alte sondaje. Până atunci, putem spune că scorul PNL în București de azi este mult mai bun decât scorul pe care îl aveau liberalii în noiembrie.

Ultimele stiri