Acasă ACTUALITATE Justitie: Presedintele Fundatiei Din Suflet, Pentru Suflet, Stefan Florescu, poate candida la...

Justitie: Presedintele Fundatiei Din Suflet, Pentru Suflet, Stefan Florescu, poate candida la Primaria Sectorului 6! PNL-ul il curteaza intens!

1652

Președintele Fundației Din Suflet, Pentru Suflet- Ștefan Florescu a postat pe pagina sa de socializare decizia definitivă a instanței care demonstrează că el este compatibil.

„Findcă nu au cu ce să mă atace, autointitulații candidați, speriați de scorul cu care mă cotează sondajele de opinie, au reînceput seria atacurilor mârșave, propagate în spațiul public și în anul 2012. Astfel, se vehiculează din nou cum că aș fi incompatibil. Pentru a-mi proba odată pentru totdeauna compatibilitatea și din respect pentru adevăr, atașez aici decizia definitivă și irevocabilă a Instanței, care îmi dă câștig de cauza și obligă Agenția Națională de Integritate la plata unor daune, în masura în care mi-au fost aduse prejudicii de imagine!”, a explicat Ștefan Florescu  

După cum spunea copreședintele PNL, Alina Gorghiu, este de așteptat ca această campanie electorală pentru alegerile locale să fie una mizerabilă, indicând PSD drept autorul atacurilor la adresa unor candidați.

Dacă Ludovic Orban a fost catalogat drept „alcoolic”, deși candidatul PNL la Primăria Capitalei a precizat că nu a mai băut alcool de 12 ani, candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu, face față unor atacuri lipsite chiar și de bun-simț, în condițiile în care până și familia sa este târâtă în această „campanie mizerabilă”. Acum, după ce au văzut că denigrarea familiei nu a avut efectul scontat, au trecut la atacul direct încercând să reîncălzească o ciorbă, care, nu numai că s-a răcit, ci chiar a fost consumată.


Citeste si:

Ludovic Orban CANDIDEAZA OFICIAL la primaria Bucuresti! ”Nu am fost niciodata suspect de coruptie!”


Contracandidații au lansat pe piață un subiect stins demult printr-o decizie definitivă și irevocabilă a celei mai înalte instanțe din România – dosarul de așa-zisă „incompatibilitate” în care a fost cercetat Florescu de Agenția Națională de Integritate. „Fiindcă nu au cu ce să mă atace, autointitulaţii candidaţi, speriaţi de scorul cu care mă cotează sondajele de opinie, au reînceput seria atacurilor mârşave, propagate în spaţiul public şi în anul 2012. Astfel, se vehiculează din nou cum că aş fi incompatibil. Pentru a-mi proba odată pentru totdeauna compatibilitatea şi din respect pentru adevăr, ataşez aici decizia definitivă şi irevocabilă a instanţei, care îmi dă câştig de cauză şi obligă Agenţia Naţională de Integritate la plata unor daune, în măsura în care mi-au fost aduse prejudicii de imagine”, explică Ștefan Florescu, pentru sursazilei.ro

Florescu_decizie_ANI 1Florescu_decizie_ANI 2

Într-adevăr, Agenţia Naţională de Integritate i-a plătit lui Ștefan Florescu daunele cerute, însă președintele Fundației „Din Suflet, pentru Suflet” a donat suma de bani primită unui centru de protecție și îngrijire a copiilor. „Aşadar, iată cum a fost demontata şi această altă încercare disperată a celor care şi-au unit din nou forţele intru rău, încercând să mă împiedice să candidez! Din nefericire pentru ei, eu am oamenii Sectorului 6 alături şi adevărul de partea mea!”, a spus Ștefan Florescu, pentru sursazilei.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos