11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăACTUALITATECum sa SPIONEZI TOT ce se intampla pe un telefon mobil!

Cum sa SPIONEZI TOT ce se intampla pe un telefon mobil!

in:

Stiri pe acelasi subiect

”Procesul” unui porumbel considerat de poliția indiană spion chinez s-a încheiat

''Procesul'' unui porumbel, ați citit bine, considerat de poliția...

Unde statea secretul cresterii numarului de gemeni

În ultimii ani a crescut numărul nașterilor de gemeni,...

Aveti incredere in Armata Romana! Ministrul Ciuca a pus pe facebook date si parole secrete

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a postat marți seară, pe...

Există sute de aplicaţii prin intermediul cărora poţi întâlni oameni noi şi cu ajutorul cărora poţi începe o aventură. Totul începe cu un flirt, care duce la convorbiri telefonice şi apoi la întâlniri amoroase. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul teroriştilor, care folosesc telefoane mobile pentru a se suna între ei, ca de altfel şi mesaje. Întrebarea de bază rămâne, cum să spionezi un telefon?

Nu există o metodă directă din care să spionezi un telefon, pentru că ai avea nevoie de o expertiză de hacking pentru a sparge telefonul cuiva şi pentru a ştii despre el tot ce se poate şti. Acest lucru este pentru agenţiile naţionale de securitate, dar cum rămâne cu persoanele de rând care nu ştiu prea multe lucruri legate de hacking sau alte detalii tehnice despre computere şi smartphone-uri?

Din fericire pentru noi, cei de rând, există câteva aplicaţii concepute special pentru a servi scopurilor pe care le avem. Deşi poţi folosi aplicaţiile doar pentru a te conecta la telefonul persoanei pe care vrei să o spionezi, tot este mai bun decât nimic.

Mai jos sunt cele mai cunoscute aplicaţii de spionat, care pot fi folosite pentru a obţine informaţiile de care ai nevoie:

Toate aceste aplicaţii sunt contra-cost şi au specificaţii identice. Le poţi folosi pentru a spiona apeluri, mesaje text, email-uri, istoricul din browser, lista de contacte, calendarul de evenimente, IM-urile, documentele media, activitatea de pe social media şi poţi, de asemenea, să urmăreşti telefonul persoanei din cauză căreia eşti îngrijorat.

Există o specificaţie pe care o putem întâlni doar la câteva aplicaţii şi care ne poate fi de real folos. Spre exemplu, Highster ne permite să folosim camera de la telefonul persoanei pe care o spionăm pentru a verifica împrejurimile sau pentru a asculta sunetele înconjurătoare prin intermediul microfonului telefonului mobil, scrie noobz.ro.

Ultimele stiri