Descoperire de importanta MONDIALA! A fost gasit TRATAMENTUL pentru CANCERUL de piele si intra in productie in EUROPA!

Comisia Europeană a autorizat fabricarea și comercializarea unui nou medicament pentru tratarea carcinomului bazocelular, o formă de cancer de piele, informează actusante.net, citat de realitatea.net.

Numit Odomzo, medicamentul este produs de compania Novartis și este destinat adulților care suferă de acest tip de cancer și nu pot fi supuși intervenției chirurgicale sau radioterapiei.

Carcinomul bazocelular cutanat reprezintă 80 la sută dintre cazurile de cancer de piele care nu au legătură cu melanoamele. Numărul persoanelor afectate de acest tip de cancer este în creștere, ca urmare a îmbătrânirii populației, precum și a expunerii excesive la radiații ultraviolete.

Citeste si:

Uite cum sa te protejezi de CANCER, daca nu vrei sa renunti la FUMAT!

La cum a ajuns sa fie cultivat intensiv, orezul provoaca boli de inima, cancer si chiar diabet!


Deși acest tip de cancer ajunge foarte rar la un stadiu avansat, șansele de vindecare au fost până în prezent foarte limitate. Odomzo a fost deja autorizat în mai multe țări, printre care Statele Unite ale Americii, Australia și Elveția. Pe viitor, va putea fi comercializat și în cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, în Norvegia, Liechtenstein și Islanda.