6.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăACTUALITATEDescoperirea apei pe Marte in realitatea romaneasca! Patriarhul Daniel trimite robotul Religiosity...

Descoperirea apei pe Marte in realitatea romaneasca! Patriarhul Daniel trimite robotul Religiosity sa sfinteasca apa de pe Marte!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Anuntul NASA cu privire la existenta apei pe Marte a starnit reactii in toata lumea, cele mai interesante fiind cele venite dinspre liderii religiosi. Apa pe Marte sugereaza si existenta vietii in afara Pamantului. Cea mai amuzanta continuare a anuntului NASA apartine portalului de umor timesnewroman.ro si se refera la Patriarhul BOR Daniel.

“Unii spun că sub suprafaţa Planetei Roşii s-ar afla cantităţi enorme de apă. Fie ea şi sărată, nu poate rămâne nesfinţită”, a declarat întâistătătorul Bisericii. “Purtăm discuţii cu patriarhiile Rusiei şi Bulgariei pentru construcţia roverului Religiosity. Dacă lucrurile merg conform planului, acesta va fi lansat de pe cosmodromul din Muntele Athos în prima jumătate a anului viitor.”


Citeste si:

NASA a facut anuntul care VA INTRA IN ISTORIA OMENIRII! Vezi ce AU DESCOPERIT pe Marte!


“Ne aşteptăm, bineînţeles, la o finanţare consistentă din partea statului, care nu a mai mişcat un deget în cursa spaţială de când cu Prunariu”, a adăugat Preafericitul, profund nemulţumit de lipsa de generozitate a autorităţilor.

Roverul Religiosity va sfinţi toată apa găsită de misiunea americană, însă va avea şi alte misiuni ştiinţifice de îndeplinit. “Printre altele, Religiosity va căuta zăcăminte de aur, va unge cu mir toţi ceilalţi roboţi prezenţi pe planetă şi va calcula timpul de ardere al tămâii în atmosfera marţiană”, mai scrie timewsnewroman.ro.

Ultimele stiri