Acasă Hunedoara DEZASTRU ecologic la mormantul parintelui Arsenie Boca! Sute de mii de credinciosi...

DEZASTRU ecologic la mormantul parintelui Arsenie Boca! Sute de mii de credinciosi au umplut manastirea de gunoaie!

Cei mai multi credinciosi care ajung la mormantul parintelui Arsenie Boca sunt oameni simplii, fara o prea mare grija de natura.

Oamenii merg cu zecile de mii de la mormântul lui Arsenie Boca, în speranţa vindecării trupeşti sau sufleteşti. În urmă lasă tone de gunoaie, care împresoară Prislopul.

În ultimii ani, împrejurimile Mănăstirii Prislop din Ţara Haţegului şi-au schimbat înfăţişarea. Zona de la ieşirea din satul Silvaşul de Sus şi până la poarta mănăstirii, a devenit una dintre cele mai aglomerate din judeţul Hunedoara.

Pe marginea celor trei kilometri ai drumului îngust şi plin de gropi au apărut zeci de tarabe, majoritatea înfiinţate ilegal, potrivit reprezentanţilor Primăriei Haţeg.

În jurul talciocului se strânge o cantitate impresionantă de gunoaie – „amintirea” trecerii multora dintre zecile de mii de turişti şi pelerini care ajung săptămânal la mănăstire.


Citeste si:

”Sangele copiilor STRIGA razbunare” – mesajul dur la parintelui Arsenie Boca pentru femeile care fac avort!

”Va lua tara foc de la Prislop!” – de ce a spus parintele Arsenie Boca asta?!

FOTO Mormantul parintelui Arsenie Boca PROFANAT de un fanatic religios! Autorul: Am facut-o ca sa fie canonizat!


 

boca

Un peisaj asemănător oferă şi pădurea în zona parcărilor de la intrarea în mănăstire, iar în parcări, deşi au fost aduse tomberoane, mulţi dintre turişti preferă să arunce resturile şi ambalajele pe jos. Aceeaşi pădure a devenit locul în care mulţi dintre pelerini îşi fac nevoile fiziologice.

bani prislop

Mai departe de mănăstire, dealurile pe care sunt parcate mii de maşini în fiecare sfârşit de săptămână sunt şi ele la fel de „colorate” de mizerie.

Continuare pe ADEVARUL.RO

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCum iti dai seama ca ouale sunt vechi sau de la o gaina bolnava?
Articolul următorUna dintre cele mai mari vedete internationale sufera de o BOALA GRAVA! A plans in direct!