Acasă Dezvoltare personala ”Sangele copiilor STRIGA razbunare” – mesajul dur la parintelui Arsenie Boca pentru...

”Sangele copiilor STRIGA razbunare” – mesajul dur la parintelui Arsenie Boca pentru femeile care fac avort!

44

Nu de putine ori parintele Arsenie Boca a vorbit despre pacatul avortului, pe care il considera unul dintre cele mai mari posibile.

În cuvântările sale, Sfântul Ardealului le vorbea femeilor despre uciderea de copii, dar şi despre preţul pe care urmau să-l plătească în viaţa veşnică. Părintele spune că nu doar femeia se face vinovată de o astfel de crimă, ci şi bărbatul alături de care îşi împarte viaţa.

Pentru a “şterge” urmele unei astfel de fapte, preotul le îndemna pe femei să facă milostenie, să boteze copii sărmani şi să-I crească la fel ca pe propriii copii. Mamele care sunt îndemnate de soţi să-şi omoare pruncii nenăscuţi sunt învăţate de Arsenie Boca să nu dea curs acestui lucru, ba mai mult de atât, chiar dacă sunt alungate de acasă, să ia viaţa în piept şi să-şi crească singure copiii. Într-o predică pe care a ţinut-o pe 22 februarie 1942 şi care apare în lucrarea “Despre durerile oamenilor”, Arsenie Boca vorbeşte despre “un păcat strigător la cer” şi despre o răzbunare cumplită.


 

Citeste si:

”Va lua tara foc de la Prislop!” – de ce a spus parintele Arsenie Boca asta?!

FOTO Mormantul parintelui Arsenie Boca PROFANAT de un fanatic religios! Autorul: Am facut-o ca sa fie canonizat!

Cea mai mare minciuna IN NUMELE parintelui Arsenie Boca! Biserica castiga sume enorme de bani!


 

 

Iată ce spune părintele:

„Altă durere mare pe care o aveţi voi mamele, dar care atârnă şi asupra taţilor, sunt copiii lepădaţi. E păcat strigător la cer! E ucidere la mijloc, nu e ceva mai uşor. E păcat strigător la cer. Ascultaţi toţi cu luare aminte. Sângele lor strigă răzbunare. De aceea nu vei avea noroc cu ceilaţi, ci plâns şi jale. Răzbunarea sângelui vărsat se face fără milă, ori că îţi ia Dumnezeu şi pe ceilalţi, ori vor cere însăşi capul mamei. Ştiţi bine că aceasta se întâmplă la multe atunci pe loc. Iar aceasta aşa se tocmeşte, că atâta supărare vei avea în casă încât îţi pierzi cumpătul şi uiţi de marea milă a lui Dumnezeu ce o are cu toţi păcătoşii. Şi se apropie diavolul de tine şi-ţi bagă-n cap gândul să-ţi iei lumea în cap şi să-ţi faci capătul. Ăsta e glasul împotriva tuturor celor ce fac aşa. Mare ispitire păţesc mamele care au ucis copii. Iar dacă vrei să scapi tu şi ceilalţi copii pe care i-ai făcut trebuie să pui în loc tot atâţia copii ai altor femei sărace şi să-i botezi. Iar dacă nu, ia-i şi botezaţi gata căci ştie Dumnezeu cât te mai ţine. Şi să grijeşti de dânşii ca şi de copiii tăi, cu îmbrăcăminte şi încălţăminte frumoasă, bani de şcoală, până-s în stare să-şi câştige singuri pâinea. Şi ce scoţi din copiii tăi aceea să iasă şi din aceia. Iar toate necazurile ce le vei avea în vremea asta fie pentru ei, fie de la ei, să le rabzi toate nădăjduind mila lui Dumnezeu, că-ţi va ierta păcatul. Căci prin răbdare ispăşeşti păcatul. Iar milostenia cu osteneală biruie înaintea judecăţii.

Continuarea pe adevarul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos