27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăDivertismentDezvoltare personalaCele mai mari diferente intre fata cu care te intalneai odata si...

Cele mai mari diferente intre fata cu care te intalneai odata si femeia cu care esti casatorit!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cu totii evoluam, ne schimbam si ne transformam prin viata, insa din cand in cand merita sa ne mai punem cate o intrebare serioasa.

Daca esti casatorit, care este diferenta dintre fata cu care te-ai intalnit si femeia cu care te-ai casatorit? Daca esti singur sau te intalnesti cu cineva cum doresti sa fie sotia ta comparactiv cu cea cu care te intalnesti? Ce raspunsuri ti-au venit in cap?

Daca ai trecut prin calatoria intalnire-casatorie si privesti inapoi vei realiza ca fata cu care te intalneai este diferita de femeia cu care esti casatorit. Asta nu inseamna ca ea va fi devenit o persoana total diferita. Ci doar ca lista sa de prioritati si perspectiva despre viata si casatorie s-a imbunatatit foarte mult. In orice caz iata 7 diferente intre fata cu care te vezi si femeia cu care te casatoretsi.

Fata cu care te intalnesti nu vrea sa sa-ti cunoasca familia ori prietenii, te vrea doar pentru ea.

Femeia cu care te casatoresti vrea sa-ti intalneasca familia si prietenii. Stie ca fara ei nu ai fi unde esti si cine esti in prezent.

Fata cu care te intalnesti este hiperingrijorata in legatura cu unghiile sale, cu faptul ca genele ar trebui sa arate intr-un fel anume si vrea ca toti cunoscutii ei sa creada ca este superba. Frumusetea ei fizica este extrem de importanta pentru ea.

Femeia cu care te casatoresti nu este ingrijorata in legatura cu unghiile sale. Insa este ingrijorata in legatura cu frumusetea ei in ochii sotului ei, chiar daca nu are machiaj.

Continuare: SFATULPARINTILOR. RO.

Ultimele stiri