Acasă ACTUALITATE Dezastru pentru Guvernul PSD: Pana si sondajele lor interne arata ca romanii...

Dezastru pentru Guvernul PSD: Pana si sondajele lor interne arata ca romanii nu mai incredere!

10

Guvernul condus de Mihai Tudose are parte de o cădere abruptă în sondaje. Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, la Antena 3, cifrele celui mai recent sondaj de opinie, care arată că încrederea românilor în Guvern este de doar 26%, iar premierul Mihai Tudose se prăbușește atât de abrupt încât poate fi comparat cu situația Guvernului Boc, care s-a prăbușit abrupt după tăierea salariilor.

”Încrederea în Guvernul Tudose a început să scadă și a ajuns la 26%. Este un barometru pe care îl fac lunar, telefonic. Cert este că Guvernul Tudose a început să scadă față de acum două luni.

Premierul Mihai Tudose are o încredere de doar 27%, adică unul din patru români are încredere în Mihai Tudose. Acum două luni, Tudose era peste Olguța Vasilescu, acum a căzut pe locul patru (…) Eu am mai văzut așa ceva doar la Guvernul Boc.

De remarcat, din nou, completa lipsă de notorietate a miniștrilor din Guvern, pe mulți oamenii nu-i cunosc. Spre exemplu, ministrul Educației are o încredere de doar 12%. Ministrul Tineretului și Sportului are un grad de favorabilitate de doar 10%.

Vicepremierul Marcel Ciolacu are o favorabilitate de doar 9% și este cunoscut de doar 35% dintre români.

Cel mai important membru al Guvernului este Teodor Meleșcanu, urmat de Olguța Vasilescu și Tudorel Toader care a crescut la 30%”, a declarat Marius Pieleanu

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos