Acasă ACTUALITATE DNA-ul mai deschide un DOSAR PENAL pe numele lui Ontanu!

DNA-ul mai deschide un DOSAR PENAL pe numele lui Ontanu!

13

Secţia I a Direcţiei Naţionale Anticorupţie a facut o cerere catre Tribunalul Bucuresti în care se cere confirmarea redeschiderii urmăririi penale într-un dosar în care este vizat edilul suspendat al Sectorului 2, Neculai Onţanu.

Pe rolul Tribunalului Bucureşti s-a înregistrat, la data de 1 aprilie, o cerere a Secţiei I a Direcţiei Naţionale Anticorupţie de confirmare a redeschiderii urmăririi penale într-o cauză în care este vizat primarul suspendat al Sectorului 2, Neculai Onţanu, anunta Mediafax.

De asemenea, în dosarul pe care procurorii DNA vor să îl redeschidă este vizat şi Roberto Ababei, fostul adjunct al Poliţiei Capitalei, Toma Şutru, secretar al Consiliului Local al Sectorului 2, Ecaterina Costache şi Ovidiu Grigorescu.

Neculai Onţanu este arestat preventiv, într-o cauză în care este cercetat pentru luare de mită. Procurorii DNA susţin că în perioada 2006-2007, Neculai Onţanu, în calitate de primar al Sectorului 2, ar fi facilitat procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2, fără a ţine cont de recomandările juriştilor din cadrul instituţiei pe care o conducea.


Citeste si:

Reactie GENIALA a lui C. T. Popescu dupa ARESTAREA lui Neculai Ontanu!

Gabriel Oprea este ADEVARATA TINTA a DNA-ului in dosarul Ontanu! Vezi cat a LUAT MITA fost vicepremier!


În acelaşi dosar este arestat preventiv şi Şutru Toma, secretar al Consiliului local al Sectorului, acesta fiind acuzat că ar fi solicitat pentru intervenţia sa două milioane de euro, banii fiind mascaţi sub forma unui contract de vânzare cumpărare pentru un teren care nu putea fi utilizat, preţul acestuia fiind supraestimat.

În ceea ce îl priveşte pe Roberto Ababei, fostul adjunct al Poliţiei Capitalei este cercetat şi el într-un alt dosar de corupţie, după ce ar fi încercat să favorizeze doi administratori ai unui restaurant din Sectorul 6.

Articolul precedentCat de mandra e Gabriela Firea ca e romanca cu un coleg penal cu afaceri in PANAMA si Seychelles?
Articolul următorNoua grila a SALARIZARII BUGETARILOR in Romania: Senatorii si deputatii au de la 10.000 de lei in sus, profesorii si medicii sub 2000 pe luna!