Acasă Bucuresti Doctor la Spitalul de Arsi: Multi dintre ranitii din Colectiv AU MURIT...

Doctor la Spitalul de Arsi: Multi dintre ranitii din Colectiv AU MURIT din cauza BACTERIILOR DIN SPITAL! Toti ranitii sunt spalati IN ACEEASI CADA!

Multi intre ranitii din clubul Colectiv „au murit cu zile” din cauza germenilor agresivi din spitalele romanesti, in special din cauza piocianicului a declarat pentru tolo.ro un medic de la Spitalul de Arsuri.  

Doctorul, al carui nume nu a fost publicat, a spus ca stie de la colegii sai ca situatia este asemanatoare si la alte spitale.

Mai mult, acesta acuza ca familiile ranitilor nu au fost anuntate din primele zile ca au optiunea sa-i transfere in strainatate pentru ca „infectiile cu bacterii apar, din experienta noastra, cam din ziua a cincea”.

Potrivit medicului, la spitalul sau toti ranitii sunt spalati in aceeasi cada. 


Citeste si:

Scrisoarea deschisa a pompierului EROU, dat afara de ISU: In 90 de minute am triat medical 160 de oameni, la Colectiv, acum sunt victima colaterala?

Deputat in Parlamentul Romaniei: Colectiv a fost un PLAN CRIMINAL, gandit la Budapesta si menit sa sparga Romania in trei Republici! Totul a fost MANIPULARE!


El a dezvaluit ca in noaptea tragediei nu a fost deschis laboratorul de analize si a acuzat faptul ca nu exista un protocol in Romania pentru marii arsi, ceea ce inseamna ca fiecare spital a tratatat ranitii diferit.

„Ranitii au murit nu doar din piocianic. Au murit si din acinetobacter, un germene de asemenea foarte agresiv. Am avut cazuri in care analizele bolnavilor indicau prezenta a patru, cinci bacterii! Nu au avut nici o sansa nici daca au ajuns in strainatate ca au ajuns deja suprainfectati„, a spus medicul.

Adrian Stanculea, seful ATI de la spitalul de Arsuri a confirmat pentru tolo.ro declaratiile: „Da. Este posibil ca toti sa fi murit din cauza infectiilor nosocomiale. O spun pentru ca poate asa se va face o cladire noua pentru acest spital. Cind a venit premierul Ciolos in vizita si ne-a intrebat de ce avem nevoie, i-am raspuns: De o cladire noua”.

Cititi continuarea aici

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVeste EXCELENTA pentru toti romanii! Ce se intampla cu TICHETELE CADOU!
Articolul următorATAC ARMAT langa Los Angeles, incheiat cu 14 morti si 17 raniti! Teroristii au echipamente militare si mitraliere!