23 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăStirea zileiDoljDoctor reputat in Romania si peste hotare: Unii medici sunt INCOMPETENTI!

Doctor reputat in Romania si peste hotare: Unii medici sunt INCOMPETENTI!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Verificări la medicii care eliberează în exces concedii medicale

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că există medici care...

O tara blocata de proteste! Medicii nu vor mai elibera niciun document de la 1 februarie

După protestele transportatorilor, ale fermierilor și amenințările altor categorii...

Un cunoscut medic din Oradea a murit la serviciu, chiar in curtea spitalului

Au fost scene șocante la Oradea, unde un celebru cardiolog a murit...

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati medici romani vorbeste despre realitatea din spatele sistemului romanesc de sanatate.

A salvat mulți pacienți din pragul morții și crede cu tărie că în afară de moarte totul are o soluție. Indiferent ce face, este atent să nu comită greșeli. Așa a ajuns să aibă o carieră cât o viață. Dr. Alexandru Cameniță a înființat Secția de Neurochirurgie din Craiova. Acum aici vin să se trateze bolnavi din toată țara, dar și din străinătate.

”Sunt două aspecte. Unul dintre ele este că în multe spitale din diverse județe unii medicii sunt, din păcate, incompetenți. În momentul în care se moare la o naștere și la alta moare un copil, apare neîncrederea. Partea nevăzută este că la București bolnavii nu ajung chiar la cei mai buni specialiști. E adevărat că șeful clinicii se ocupă, dar operația de urgență nu o face chiar cel mai bun. Pe de altă parte, pacienții au dreptate, pentru că sunt spitale care au reputație proastă.


Citeste si:

Cunoscuta actrita romanca MACELARITA de medicul GINECOLOG in SUA!

Un reputat doctor roman: fara plicuri si spagi sistemul medical se prabusea in Romania!


Noi avem în spital chirurgi foarte buni, medici interniști, ginecologi. Când merg la București, pacienții trebuie să se gândească cine îi primește acolo, medicul de gardă, rezidenții. Așa este și în Germania: urgențele le fac rezidenții, mai ales pentru persoanele neasigurate. În plus, nu atelierul contează, ci meșterul care pune mâna pe scule. În neurochirurgie, colegii noștri mai tineri ne boicotează. Nu este corect ca un spital din Turnu Severin să trimită bolnavi la București pentru că are o înțelegere cu cel de acolo. Cazurile grave, pacienții care nu au relații, neasigurații pe care îi refuză Bucureștiul îi trimit la noi”,  a spus medicul.

Continuarea pe gds.ro

Ultimele stiri