Romani in strainatate!

Cunoscuta actrita romanca MACELARITA de medicul GINECOLOG in SUA!

O cunoscuta actrita romanca trece prin clipe foarte grele in SUA, scrie libertatea.ro.

O eroare a unui medic ginecolog i-a spulberat actriţei Mihaela Mihuţ, stabilită în America, visul de a deveni mamă. Banii nu ar mai putea-o consola, însă artista vrea ca doctoriţa care i-a greşit diagnosticul să plătească pentru răul pe care i l-a făcut, aşa că a dat-o în judecată şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

Patru luni şi un lung şir de bâjbâieli au adus-o pe actriţa Mihaela Mihuţ, în 2012, în pragul disperării. În august, românca, pe atunci în vârstă de 41 de ani, a suferit o hemoragie vaginală severă şi, cu dureri insuportabile, a mers la cabinetul ginecologului Neena Agarwala.


 

Citeste si:

Reactia GENIALA a unui doctor de la UPU la tupeul pacientilor: NU mai ameninta cu reclamatia, judecata, televiziunea si ziarele!

Atac cerebral! Mircea Badea a ajuns la DOCTOR!


 

Doctoriţa i-a spus că are mai multe chisturi ovariene, recomandându- i histerectomie. Mihaela nici nu a vrut să audă de aşa ceva, dar a acceptat totuşi să i se înlăture chisturile prin operaţie, la sugestia aceluiaşi medic. Intervenţia a fost fără efect însă, întrucât stările de rău ale femeii au persistat. Cum nu-şi revenea, în octombrie, a bătut din nou la uşa cabinetului. De data aceasta, Agarwala s-a gândit să-i facă un test de sarcină, care a ieşit pozitiv.

La doar câteva zile distanţă, Mihaela a primit de la aceeaşi specialistă o veste care a bulversat-o şi a neliniştit-o deopotrivă. I s-a comunicat că, de fapt, nu e gravidă, ci are cancer uterin, propunându- i-se să facă radioterapie. Nici după acest tratament femeia nu şi-a revenit, aşa că în noiembrie, Mihaela a decis să meargă la o altă instituţie spitalicească. Abia aici, românca a aflat ce se întâmplă cu ea.

Loading...

Era vorba de o sarcină extrauterină pe O eroare a unui medic ginecolog i-a spulberat actriţei Mihaela Mihuţ, stabilită în America, visul de a deveni mamă. Banii nu ar mai putea-o consola, însă artista vrea ca doctoriţa care i-a greşit diagnosticul să plătească pentru răul pe care i l-a făcut, aşa că a dat-o în judecată şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari. care, în mod miraculos, Mihuţ o mai ducea pe picioare.

A fost internată de urgenţă şi operată, doctorii avertizând-o că nu mai poate avea copii, din cauza tratamentelor nepotrivite şi a întârzierii diagnosticării. Femeia vrea acum să o facă să plătească pe doctoriţa care a nenorocit- o. A dat-o în judecată şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari. Mihaela Mihuţ e o actriţă mai puţin cunoscută în România, dar celebră în America. Stabilită la New York, românca a jucat în “Perkins 14”, “Huntress: Spirit of The Night” şi va apărea în “Selfie 2”, în România, în 2016.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP