Romani in strainatate!

VIDEO SOCANT- Adevarata fata a CAPSUNARILOR ROMANI! Ca SCLAVII sunt transformati in MASINI de cules capsuni!

O serie de imagini socante surprinse pe o plantație de căpșuni din străinatate arata mai mulți muncitori, între care și români, au fost filmați în timp ce culegeau, asemenea unui sistem mecanizat, căpșuni, conform onlinereport.ro.

Întinși pe burtă pe platforma unui tractor, căpșunarii trebuie să culeagă fructele extrem de repede, în ritmul în care merge tractorul printre răsaduri.

Printre cei muncitorii filmați pot fi văzuți și copii.

Câți români au plecat din țară, unde și de ce

Potrivit cifrelor oficiale, la 1 ianuarie 2013, peste 2,3 milioane de români erau plecaţi în străinătate de un an sau mai mult. În privinţa românilor care şi-au stabilit domiciliul în străinătate între 1989 şi 2012, datele statistice spun că numărul acestora se apropie de 460.000.


Citeste si:

“Capsunarii” se intorc: Peste 30.000 de romani au parasit Spania in ultimul an!

Scrisoare EMOTIONANTA din strainatate catre Klaus Iohannis, dupa ce Csibi Barna a BATJOCORIT drapelul Romaniei!


Cei mai mulţi dintre aceştia se aflau în Italia, peste 340.000, dar şi în Spania – 171.000, Marea Britanie şi Germania, unde erau sub 50.000 de români.

Neoficial, însă, cifra românilor aflaţi la muncă în străinătate s-ar ridica la 4 milioane.

Dacă la începutul anilor 90, românii din străinătate trimiteau, anual, sume de ordinul milioanelor de dolari, în octombrie anul trecut, în ţară au ajuns 3,6 miliarde de dolari. În total, 53,4 miliarde de dolari au intrat în ţară, în ultimii 20 de ani, de la românii care muncesc în străinătate.

 

Ultimele stiri

Spre TOP