Primei Doamne a Romaniei i se reproseaza ca pierde vremea in lumea mondena in loc sa ajute cu adevarat oamenii!

O româncă aflată în  Marea Britanie și  care spune că lucrează la NHS a publicat, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare adresată  soția președintelui României, Carmen Iohannis, scrisoare preluată de presa din Diaspora.

Scrisoare către D-na Carmen Iohannis

„Mult stimata D-na Iohannis

Ce ar fi stimată d-na să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare.

Să vă uitaţi puţin pe străzi, la copiii şi bătrânii României lăsaţi cu mâna întinsă la mila trecătorilor, prea săraci ca să mai poată da şi altora.

Mult stimată doamnă, nu aţi văzut şi dvs. că soţiile de preşedinţi din alte state se implică în acte de caritate, să aveţi o activitate aici concretă.

De când am auzit despre copiii legaţi cu sfoară, nu mai am linişte, mă simt vinovată pentru aceste lucruri.


 

Citeste si:

FOTO – Carmen Iohannis suprinsa intr-o IPOSTAZA CIUDATA la concertul Robbie Williams!

Cu ochelari de soare pe nas si rochie mulata! Cum s-a prezentat Carmen Iohannis in fata spaniolilor!

Carmen Iohannis si-a schimbat COMPLET look-ul! S-a tuns la un salon obisnuit din Capitala!


 

Lucrez în NHS , Marea Britanie, tocmai cu persoane cu disabilities, şi dacă ridic vocea la cineva , ridic degetul că să fiu mai fermă în exprimare sau mă uit urât la un client, în Marea Britanie înseamnă abuz emoţional , iar pentru asta mă îmbogăţesc cu cazier, în vecii vecilor nu mai am dreptul de muncă în UK.

În România anilor 2015, copiii sunt legaţi cu sfoară, abuzaţi în orfelinate, poate aveţi dumneavoastră milă de ei.”

Şi pe pagina de Facebook, Prima Doamnă este criticată de unii dintre fani:

„Nu va angajati si dv in niste proiecte sociale ca sa dati un exemplu tineretului roman ametit de valori mediocre? Nu mi se pare ca v-ati remarcat prin ceva mai presus de pozitia sotului si rochiile cusute frumos. Avem nevoie de modele sociale noi, draga prima doamna, si aveti pozitia potrivita prin care puteti influenta creierele tinere. Nu ma intelegeti gresit. V-am votat cu drag. Dar tot astept stiri cu insemnatate despre implicarea dvs in ceva cu sens si nu gasesc nicio stire”, spune Tatiana S.