Acasă Iasi Doi bebelusi, diagnosticati cu Covid, au murit la Spitalul din Iasi

Doi bebelusi, diagnosticati cu Covid, au murit la Spitalul din Iasi

119

Doi nou-născuți care au ajuns la Spitalul Județean Iași în urmă cu două săptămâni, infectați cu noul coronavirus au decedat, anunță Obiectiv de Suceava.

Copiii s-au născut cu probleme cardiace, iar starea lor de sănătate s-a deteriorat foarte mult în ultimele zile, scrie presa din Suceava.

Medicii suceveni au luat decizia transferului după ce starea de sănătate a micuților s-a agravat și au avut nevoie de internare în secție de Terapie Intensivă. Ambii avea malformații cardiace, iar unul dintre ei era diagnosticat cu sindrom Down.

”Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ei”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava.

Pentru că numărul copiiilor diagnosticați cu Covid 19 continuă să crească, secția de Pediatrie a Spitalului Județean Suceava a fost împărțită în două, 16 paturi devenind COVID. ”Avem la etajul IX 16 paturi pentru Pediatrie COPVID. Acum sunt nouă copii internați, împreună cu mamele”, a completat medicul Dan Teodorovici.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos