Acasă Economie Domeniile in care se vor face angajari in 2014 pe salarii de...

Domeniile in care se vor face angajari in 2014 pe salarii de 1.000 de euro!

50

Adecco, Lugera The People Republic, Manpower va spun in ce domenii si pe ce posturi se vor face angajari in 2014, pe salarii de 1.000 de euro.

IT, achizitii, Finance & Accounting si Engineering sunt domeniile in care se vor face angajari in 2014 pe salarii nete lunare de 1.000 de euro – estimari Adecco.

Zonele de interes in cazul carora vorbim cu lejeritate de salarii nete de 1.000 de euro raman preponderant IT si in crestere vizibila zona de achizitii. S-a dezvoltat constant Finance & Accounting, dar doar conexata cu bune cunostinte de limbi straine, certificate international. Aceeasi solicitare de certificare in limbi straine apare si in Engineering de inalta specializare, a spus Marga Radu, head of permanent placement la firma de recrutare Adecco Romania.

Lista domeniilor si posturilor pentru care se vor face angajari in 2014 pe salarii nete lunare de 1.000 de euro – estimari Lugera The People Republic

Domeniu: IT.

Joburi care vor fi remunerate cu 1.000 euro: in special pentru programatori (Java, .net, C++).

Angajatorii pe care ar trebui sa-i ai in vizor: Compania iQuest are 500 de angajati in prezent si doreste sa se extinda in 2014 cu inca 100 angajati. Un alt exemplu relevant – Deutsche Bankcare isi va forma in Bucuresti o echipa de 500 de specialisti in IT, ne-au spus recrutorii de la Lugera The People Republic.

Domeniu: Vanzari.

Printre posturile pentru care se vor face angajari in 2014 pe salarii nete de 1.000 euro pe luna se numara area sales manager, key account manager, cel mai bine platite fiind posturile in vanzari tehnice sau telecom.

Domeniu: Call center.

Vorbitorii de limbi straine rare – ceha, rusa, japoneza, araba – vor fi angajati in 2014 pe salarii nete lunare de 1.000 de euro.

Domeniu: Financiar.

Consultantii financiari cu experienta vor fi angajati in 2014 cu salarii nete lunare de 1.000 euro.

Care este profilul candidatilor cu cele mai mari sanse sa fie angajati pe 1.000 de euro in 2014

Se vor cauta in continuare candidatii foarte ambitiosi si orientati spre solutii si rezultate, care au atitudine proactiva, initiativa, adaptibilitate, excelente abilitati de comunicare, cu un plan de cariera foarte bine conturat si cunostinte temeinice in domeniul in care lucreaza, au conchis recrutorii de la Lugera The People Republic.

In 2014, vor fi recrutati pe 1.000 de euro inginerii calitate in industria auto – estimari Manpower.

Unul dintre posturile pentru care salariile incep de la 1.000 de euro net este cel de inginer calitate in industria auto. Principalele responsabilitați ale acestuia se leaga de controlul și corectia activitații pentru a asigura calitatea produselor si eliminarea riscurilor. In general, inginerul de calitate este responsabil si cu documentația aferenta managementului calitații. El participa la sau chiar gestioneaza activitațile de analiza si imbunatatire a proceselor si vegheaza la aplicarea si derularea unitara a acestora, au spus recrutorii firmei Manpower.

Care este profilul candidatului care va fi recrutat pe 1.000 de euro ca inginer calitate in industria auto, in 2014.

Candidatul ideal cautat de angajatori pentru acest post trebuie sa aiba minimum doi sau trei ani de experienta pe un post similar, in aceeași industrie. Sunt obligatorii cunostintele tehnice, mai ales in ceea ce priveste sistemele de management al calitatii, 8D, 5S, Control Plan, PFMEA, Pareto, Flow Chart, 5 Why. Sunt necesare certificari de auditor intern, pe standardul ISO TS16949 aplicabil industriei, cel putin o limba straina, de obicei engleza. Candidatul cu aceste calificari trebuie sa aiba si excelente abilitati de comunicare si sa performeze in echipa. Mai mult, angajatorii vor cauta candidati cu gandire structurata si analitica, organizare personala foarte buna si capacitate decizionala in conditii de stres, ne-au mai spus recrutorii Manpower.

Sursa: economica.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos