Acasă Stirea zilei Dovezile arata ca adversara Simonei Halep a trisat la Wimbledon! Romanca noastra...

Dovezile arata ca adversara Simonei Halep a trisat la Wimbledon! Romanca noastra a luat o decizie radicala dupa meci!

tatisticile oficiale furnizate de organizatori in timpul meciului au aratat ca Johanna Konta a incalcat in mod repetat timpul regulamentar dintre puncte, cand servea, conform ziare.com. Konta petrecea in medie 27 de secunde intre puncte, cu sapte peste perioada permisa de regulament.

Ca o comparatie, Simona petrecea in medie 17 secunde si respecta prevederile. Nouni nu a părut însă prea prieten cu regulamentul şi i-a permis britanicei să facă ce vrea. Acelaşi Nouni e cel care a permis tragerile de timp ale Şarapovei de-a lungul timpului, dar şi din finala de tristă amintire de la Roland Garros 2015, când rusoaica făcea ce voia pe teren. Mai mult, romanca a fost nevoita sa ceara challenge la mai multe mingi vazute de arbitri impotriva ei si aproape de fiecare data a avut castig de cauza.

Şi asta nu e tot. Ultimul punct al meciului a pus capac fanilor Simonei. Halep a trimis in fileu dupa ce a fost vizibil deranjata de zgomotele scoase de fanii britanici. Cand se pregatea sa returneze, linistea de pe terenul central a fost perturbata de un zgomot puternic.

Nouni ‘a dormit’ din nou şi meciul s-a terminat deşi punctul trebuia să se repete.

„A urlat o femeie, nici nu stiam ce se intampla. Nu mi-am dat seama ce s-a intamplat exact. A fost o reactie… Poate ca nu a fost tocmai ok pentru adversara”, a spus Konta dupa meci despre acest incident. Konta e aceeaşi jucătoare care l-a acuzat de comportament nesportiv pe marele Ilie Năstase după meciul de FED Cup dintre România şi Marea Britanie de la Mamaia.

Halep a fost foarte dezamăgită și a anunțat că nu va participa la turneul de la București care începe luni, pe 17 iulie, conform gsp.ro.

Cel mai probabil, Simona va reveni pe teren pe 7 august, la turneul de la Toronto, la care chiar și-a confirmat prezența în mod oficial. Organizatorii turneului de la Bucureşti îi păstraseră Simonei un wild-card, dar Halep a renunţat şi la acesta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentARO readus la viata de un roman! Cum arata modelul Gladiator 2017!?
Articolul următorUn medic anunta ca a descoperit leacul pentru diabet si este accesibil oricui