Acasă Divertisment DOVEZILE care demonstreaza ca CIVILIZATIILE EXTRATERESTRE au fost infiltrate dintotdeauna printre OAMENI!

DOVEZILE care demonstreaza ca CIVILIZATIILE EXTRATERESTRE au fost infiltrate dintotdeauna printre OAMENI!

„Oamenii traiau in pace alaturi de fiintele divine si se iubeau reciproc”. Acest fragment din scrierile lui Hesiod, poet grec, a fost descoperit pe un papirus vechi din Oxytechynchus, care demonstreaza faptul ca extraterestrii au fost inflitrati dintotdeauna printre noi.

DOVEZILE care demonstreaza ca CIVILIZATIILE EXTRATERESTRE au fost infiltrate dintotdeauna printre OAMENI!

Scrierile sumeriene de pe tablitele de lut, vechi de peste 6000 de ani, vorbesc despre AN.UNNAK. KI, adica cei care au coborat din cer pe Pamant, despre cei curajosi, coborati din navele lor zburatoare. Curios este faptul ca acum 6000 de ani zborul nu era o necunoscuta pentru pamanteni.

Cercetatorul Alexandru Cucu, care a descifrat codul din Biblie dupa o metoda proprie, supune atentiei o teorie prin care sustine ca prima carte in care este reprezentat un OZN, a fost publicata in 1557, la Basel. In aceasta carte este imaginea unei nave fusiforme, pe cerul instelat. Autorul cartii sustine ca acest obiect a aparut pe cerul Arabiei, in 1480.

In 2009, specialistii au descoperit, intr-o grota din India, un desen fabulos, care reprezenta un OZN, care emana in jurul sau cu camp energetic. Desenul prezenta si o gaura de vierme, acel tunel celebru care leaga doua lumi din dimensiuni spatio-temporale diferite.

Este ca si cum cei care au desenat aceste imagini ne transmit ca au ajuns la noi. Cercetatorul Wasim Khan sustine ca aceste desene atipice pentru acele timpuri, nu fac altceva decat sa ne semnaleze prezenta extraterestrilor pe Pamant si faptul ca ei au conlucrat cu pamantenii.

O intrebare care nu a primit raspuns este cea referitoare la tacerea extraterestrilor, in conditiile in care omenire incearca inca din anii 70 sa intre in contact cu civilizatiile extraterestre. Cercurile din lanurile de grau au aparut acum 30. Au fost descoperite peste 10000 de astfel de cercuri, in foarte multe tari. Cercurile din lanurile de grau bruiaza aparatura electronica cu toate ca nu se observa nicio sursa de radiatie.

S-a constatat ca exista interferente cu telefoanele mobile, cu bateriile masinilor si ale aparatelor de filmat. In multe zone unde au fost descoperite astfel de cercuri s-a constatat ca elicopterele care survolau zona au intrat in regim de autorotatie. Si camerele de filmat au probleme atunci cand sunt la o distanta mica fata de acea zona. Imaginile sunt neclare. Cercurile se formeaza numai noaptea concomitent cu aparitia unor globuri luminoase pe cer.

O cercetatoare engleza, care a fost martor ocular la formarea unor astfel de cercuri, povesteste ca la aparitia celor doua globuri luminoase, plantele s-au culcat la pamant ca si cum o forta uriasa le-ar fi presat. Tot ea vorbeste despre forta tamaduitoare a acestora, pentru unele boli si despre starea de liniste pe care o ai daca mergi pe aceste cercuri. Coincidenta face ca ele sa fie exacte ca si geometria sacra.

Geometria sacra, in forma sa primordiala, se construieste din tesatura materie-spirit. Aceste forme ale geometriei sacre ne apar in vise si viziuni. Adesea ele ni se prezinta intr-o succesiune extrem de rapida, ca si cum ar fi niste hieroglife purtatoare ale unei imense incarcaturi emotionale si de intelesuri, legate de fiecare din simboluri. Cu siguranta, aceste cercuri sunt niste mesaje codificate ale extraterestrilor.

In august 2014, doua telescoape aflate in zone opuse ale Pamantului, au inregistrat o explozie de unde radio. Explozia venea de undeva din galaxia noastra. In 1976, a fost lansata sfera cosmica Lageos, carea dus in spatiu mesaje secrete despre Pamant.

Sfera a dus in cosmos un mesaj codat, realizat de catre doctorul Sagan. Primul mesa este realizat in limbaj binar, care contine numere de la 1 la 10. Mai exista o imagine a Pamantului si a Soarelui. Un alt mesaj reprezinta Pamantul in evolutia sa de-a lungul milioanelor de ani.

Asa cum sustin cercetatorii de la NASA, intalnirea este inevitabila intre pamanteni si extraterestrii, in urmatoarele decenii.
Ramane o intrebare. Ce efect va avea pentru omenire aceasta intalnire? Sa ne bucuram sau sa ne temem de ceea ce va urma?

Sursa: efemeride.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIRUSUL care te face PROST traieste chiar in CREIERUL tau! Jumatate dintre oameni sunt INFECTATI!
Articolul următorInvinge orice BOALA prin AUTOSUGESTIA POZITIVA! Foloseste-te de PUTEREA NELIMITATA A GANDULUI!