8.4 C
București
marți, februarie 20, 2024
AcasăDivertismentCat adevar este in PUTEREA BLESTEMULUI! Se pot intoarce FORTELE MALEFICE impotriva...

Cat adevar este in PUTEREA BLESTEMULUI! Se pot intoarce FORTELE MALEFICE impotriva ta?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vorbele din popor spun ca cei care blesteama sunt pedepsiti cu varf si indesat de Dumnezeu, pentru ca blestemul este de cele multe ori insotit de magia neagra sau fortele malefice. Dar cat adevar sa fie in aceasta teorie?

Cat adevar este in PUTEREA BLESTEMULUI! Se pot intoarce FORTELE MALEFICE impotriva ta

De-a lungul istoriei, s-au intalnit multe cazuri care au ridicat semne de intrebare. Cine nu a auzit de blestemul lui Tutankamon? Dupa ce a descoperit mormantul, lordul Carnarvor si fratele sau au murit subit. La scurt timp si cei zece membrii ai echipei sale au murit rand pe rand.

In 1925, dupa moartea lordului, mumia faraonului a fost dezvelita si stupoare, faraonul avea o cicatrice pe obraz, la fel cu cea a lordului Carnarvor. Acesta fusese intepat de un tantar pe obraz, situatie care a determinat aparitia unei cicatrice si in final, intepatura a dus la moartea acestuia. Se spune ca si scufundarea Titanicului este legata de un blestem. Vasul transporta clandestin, in cala sa, mumia unei preotese a faraonului Amenhotep.

Sa ne aducem aminte de familia Kennedy. In 1963, este asasinat John Kennedy, presedintele SUA. Cativa ani mai tarziu, fratele sau, Bobby este ucis iar fratele lor mai mic va suferi un grav accident de masina, din care a scapat cu greu cu viata. Multi ani mai tarziu, fiul presedintelui, John John Kennedy, moare intr-un accident aviatic, impreuna cu sotia si cumnata sa.

Am vizionat multe dintre seriile Superman. Rolul principal din primele serii a fost jucat de George Reeves. Actorul s-a sinucis la scurt timp dupa terminarea filmarilor. Serialul a continuat cu Christopher Reeve, carea suferit un grav accident, ramanand paralizat intr-un scaun cu rotile, murind dupa cativa ani. Realizatorii serialului au murit si ei, in conditii cel putin ciudate.

O alta intamplare stranie este cea a unui emigrant grec, Sianis, care in 1945 merge la un meci de fotbal american, impreuna cu o caprita. Este primit pe stadion cu animalul, dar la un moment dat este dat afara de pe stadion, de catre managerul echipei Chicago Cubbs. La iesire de pe stadion, el a strigat ca aceasta echipa sa nu mai joace in liga I multi ani. Exact 20 de ani, aceasta echipa nu a mai jucat in liga I.

Diamantul Hope dateaza din 1642 si este renumit pentru culoarea sa, marimea si istoria lui. Este de un albastru intens si are 45,52 karate. Este prins de un colier, inconjurat de 16 diamante albe. Este celebru, mai mult, ghinionului pe care il aduce.

Istoria spune ca un personaj numit Tavernier, aflat intr-o calatorie in India, a furat acest diamant, care se afla in ochiul unei statuiete, care o reprezenta pe zeita Sita. Tavernie ajunge in Rusia, unde vinde acest diamant. La cateva zile, moare sfasiat de niste caini. Dupa o perioada de timp, diamantul ajunge in posesia regelui Louis al XVI lea. Acesta, impreuna cu sotia sa, Maria Antoaneta, vor muri decapitati.

Persoanele care au lucrat la filmul Poltergeist au avut un destin tragic. Patru dintre actorii care au jucat in acest film au murit fie de boli necunoscute sau in cazul eroinei principale, sugrumata de catre iubitul sau. Se spune ca blestemul a plecat de la faptul ca regizorul filmului ar fi folosit schelete umane adevarate, dezgropate din mai multe gropi. O alta actrita carea jucat in acest film, povestea ca de cate ori se intorcea acasa, gasea toate pozele de pe pereti strambe. Le indrepta si a doua zi, le gasea asezate stramb.

In timpul unei scene din film, in care un actor trebuia sa fie strangulat de un clovn jucarie, aceasta s-a stricat si actorul chiar a fost strangulat. Dupa aceste intamplari, multi actori au refuzat sa joace in acest film.

In 1956, celebrul actor James Dean moare intr-un accident de masina. Masina pe care o sofa era un Porche Spyder. Masina a fost vanduta pentru 2500 de dolari. Cumparatorul a murit in momentul in care incerca sa repare masina. Urcase masina pe o rampa, aceasta s-a rupt si el a murit strivit. Mai tarziu, motorul masinii a fost amplasat la o masina de curse. Cei doi membrii ai echipajului au murit in accident cu acea masina. Blestem, coincidenta, hazard?Vorbe vechi din popor spun ca Dumnezeu ii pedepseste pe cei care blesteama. Cat adevar este?

De cele mai multe ori blestemul este insotit de magie neagra. In popor se spune ca blestemul se indeplineste daca la mijloc este o nedreptate. Blestemul adresat unei persoane nevinovate se va intoarce intotdeauna, impotriva celui care face acest lucru.

Citeste despre CAZURILE MISTERIOASE pe PAGINA URMATOARE!

Ultimele stiri