24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăSocialSanatateDraga Olteanu Matei: Fumam 4-5 pachete de tigari pe zi! Sfanta Parascheva...

Draga Olteanu Matei: Fumam 4-5 pachete de tigari pe zi! Sfanta Parascheva m-a ajuta SA MA LAS COMPLET!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Draga Olteanu Matei este una dintre actriţele de marcă ale ţării noastre şi este celebră pentru rolurile importante pe care le-a avut de-a lungul timpului. Artista a mărturisit că a avut, însă, un viciu o mare parte din viaţa ei: fumatul.

 Draga Olteanu Matei a mărturisit că a început să fumeze de la vârsta de 13 ani, după care a fumat ani de-a rândul chiar și 4-5 pachete de țigări pe zi.

“În ziua în care mi-am aprins o ţigară pe scenă, tata şi mama erau în sală. Eu în anul trei de facultate. Şi tata s-a întors către mama şi a întrebat-o dacă eu fumez, pentru că un fumător se vede, că altfel trebuia să pufăi. Am început să fumez pe la 13 ani, eram un grup de colege, iar una dintre ele a venit cu o cutie frumoasă de ţigări şi mirosea tutunul ăla aşa de frumos”, a spus aceasta citată de realitatea.net.


Citeste si:

Doctorii au DESCOPERIT misterul femeii care TRAIT 122 de ani si a fumat peste o suta de ani!

Uite cum sa te protejezi de CANCER, daca nu vrei sa renunti la FUMAT!


Ea s-a lăsat de fumat, în cele din urmă, după ce, spune ea, s-a rugat pentru a reuși acest lucru. ”O colegă a venit cu o iconiță mică, din argint, cu Sfânta Parascheva. Am pus iconița pe frunte și m-am uitat către biserică și am zis: Doamne, ajută-mă să mă las de tutun. A trecut vreme… Într- o zi, stând acasă… îmi venea să fumez… și eu m-am dus în dormitor – în dormitor nu fumam niciodată – sfidând țigările. Apoi, după 3 zile mi-am dat seama că pofta de țigară durează 5 minute, după care îți trece. Te gândești la altceva… Și am reușit să mă las. În ziua de azi nu mai fumez”, a mai spus actrița.

Ultimele stiri