Acasă ACTUALITATE Dragnea l-a numit pe ”AVOCATUL VEDETELOR” consul general al Romaniei la New...

Dragnea l-a numit pe ”AVOCATUL VEDETELOR” consul general al Romaniei la New York!

1434

Avocatul Radu Catalin Dancu a fost numit, printr-o hotarare de Guvern, consul general al Romaniei la New York, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al Executivului, Alina Petrescu.

„A fost adoptata o hotarare privind numirea unui nou consul general al Romaniei la New York. Numele consulului general al Romaniei la New York este Radu Catalin Dancu”, a spus Petrescu, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa sedinta de Guvern.

Ea a precizat ca fostul consul general la New York, Ioana Gabriela Costache, a devenit consul general la Montreal, unde nu exista un astfel de reprezentant de cateva luni, scrie aktual24.ro.

„Interesul pentru zona Canadei a crescut foarte mult in contextul ridicarii vizelor pentru romani”, a aratat Alina Petrescu.

Catalin Dancu este unul din cei mai cunoscuti avocati din Romania, remarcandu-se, la inceput, in divorturile cu nume sonore. A aparat, de-a lungul timpului, mai multe persoane publice, printre care Alexandra Dinu, fosta sotie a lui Adi Mutu, actorul Serban Ionescu, Pepe, Gigi Becali, Dinu Patriciu sau pe unul din hotii din dosarul furtului de tablouri din Olanda.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos