Dragoste cu nabadai! Si-a injunghiat sotul in timpul unei partide de sex! Ce motiv a avut femeia

Sex cu nabadai la Iasi. O femeie 35 de ani a fost arestata după ce, in timpul unui raport sexual cu sotul, l-a injunghiat pe acesta cu un cutit in abdomen. Tot agresoarea a fost cea care, imediat dupa incident, a sunat la 112. Din fericire, barbatul a supravietuit.

cutit

Mariana Nina Chiriac si sotul ei Adrian locuiesc impreuna cu cei doi copii ai lor. Pe 10 noiembrie, fiind ziua de nastere a femeii, cei doi soti au consumat doi-trei litri de vin, iar pe fondul consumului de alcool s-au certat. Inainte de a pleca la somn, femeia a luat un cutit pe care l-a asezat sub patura de pe pat, intentionand sa-l folosească daca cearta va continua.
Cei doi soti au adormit insa si s-au trezit dimineata, continuând sa bea vin.
“La un moment dat, in timp ce nitretineau un raport sexual, inculpata a scos de sub patura cutitul, pe care l-a infipt in abdomenul victimei. Acesta a reactionat, in sensul ca i-a aplicat o lovitura puternica de pumn in obrazul stang. Chiriac Adrian a reusit sa iasa din casa, refugiindu-se intr-un imobil nelocuit din curte. Inculpata a apelat 112, ambulanta transportandu-l pe Chiriac Adrian la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi”, au precizat procurorii ieseni.
In urma examenului medico-legal s-a stabilit ca victima a suferit o plaga injunghiata in zona abdominala, cu sectiunea vaselor mezenterice si a intestinelor. Leziunile au fost de natura a pune iîn primejdie viata victimei, au precizat procurorii.
Mariana Chiriac a precizat ca si-a injunghiat sotul din cauza conflictelor repetate pe care le-a avut in trecut cu acesta si a batailor pe care le-ar fi incasat in cei 14 ani de casnicie. Procesul iesencei va fi solutionat de Tribunalul Iasi. Femeia se afla acum in arest preventiv.
Sursa: Adevarul