24.3 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăACTUALITATEDupa ce si-a extins granitele, Rusia incepe negocierile de aderare la Uniunea...

Dupa ce si-a extins granitele, Rusia incepe negocierile de aderare la Uniunea Europeana!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Scopul principal al lui Putin este sa restabileasca vechile granițe ale URSS. Președintele rus vrea să recupereze ceea ce, în opinia sa, i s-a furat. În acest sens, jurnaliștii Standpoint au încercat să-și imagineze ce se va întâmpla în lume în următorii cinci ani în cazul în care liderul rus îşi va vedea visul devenit realitate.

Chiar de la început trebuie spus că mulți nu credeau că Uniunea Sovietică va dura atâta timp. Autorii publicatiei britanice susţin ca bolile epocii sovietice, cum ar fi decalajul tehnologic faţă de Occident, nu au dispărut, însă Putin refuza să mai joace „rolul mesianic în intențiile sa de a converti lumea la comunism.” Autorii cred că scopul principal al președintelui rus este acum restaurarea vechilor granițe sovietice, ca Putin „vrea să recupereze ceea ce, în opinia sa i s-a furat.”

Așa cum se menționează în articol, este puțin probabil ca pe plan intern Putin va dori restabilirea situației existente în Rusia înainte de venirea la putere a lui Gorbaciov. Libertatea de circulație va fi limitată, cu toate acestea, restricția nu va fi la fel de dură ca în perioada sovietică. Oricine va dovedi că este loial față de regim va putea calatori contra unei „taxe de călătorie” – i se va permite să părăsească țara pentru un sejur pe timp limitat în străinătate. Rămânerea în străinătate pentru o perioadă mai lungă va fi, de asemenea, permisa, cu condiția ca o parte semnificativă din banii câștigați sa fie repatriată în țară sub forma de valută străină, scrie paginaderusia.ro.


Citeste si:

FOTO -VIDEO Rusia face RAVAGII in Siria! A trimis trupele speciale SPETSNAZ!

Romania la GRANITA cu Rusia! Moscova: Daca Romania se uneste cu Republica Moldova, Rusia se uneste cu Transnistria!


Manualele vor fi rescrise, propaganda va crește, se vor crea mișcari patriotice de masă, îşi continua jurnalistii „profetia”.

Nivelul de trai va fi un pic mai bun comparativ cu perioada Brejnev, deși va marca un număr de „variatii regionale”. Iar dacă acesta va scadea, ca urmare a hrăpăreţului sector militar, regimul va putea oricand acuza „viciosul imperialism american” care comploteaza împotriva poporului rus. rusia versus URSS

„Cum va acţiona Putin în politica externă? Va fi lent. El este un oportunist, gata să profite de oportunitățile existente, dar este un oportunist şi pentru că îi place să-şi creeze oportunități. În anii următori el va continua sa preia controlul altor părți ale Ucrainei, dar nu întreaga țară. Alipirea diferitelor foste republici sovietice va fi facila: ele vor reactiona la amenintari. Este puțin probabil ca Putin să le oblige să faca o schimbare de regim, de aceea, liderii existenti vor accepta în mod voluntar (ca in relatia feudal-vasal) sa intre in ascultarea Rusiei „, – scrie publicatia.

Piatra de poticnire continuă să fie reprezentata de tarile baltice. Deși sunt membre NATO, alianta se va multumi sa „faca o mulțime de zgomot despre apărarea împotriva agresiunii ruse”, dar în realitate se va abtine de la actiuni ferme.

 

Ultimele stiri