Acasă Monden Ea este cea mai sexy femeie in viata

Ea este cea mai sexy femeie in viata

45

Anul 2012 a fost unul plin de evenimente pentru Mila Kunis, cea care a fost desemnata recent cea mai sexy femeie in viata de publicatia pentru barbati Esquire. In acest an, Kunis a facut publica relatia cu Ashton Kutcher, care a renuntat la casatoria cu celebra Demi Moore, iar succesul pe plan profesional s-a consolidat cu aparitia in filmul ”Ted”.

Pentru actrita americana nascuta in Ucraina succesul a venit odata cu aparitia in serialul „That ’70 Show”, unde l-a cunoscut pe actualul ei iubit, Ashton Kutcher. De la tanara inocenta din serialul „That ’70 Show”, Kunis s-a transformat in urmatorii ani intr-o femeie sexy, cu roluri ce i-au pus in valoare senzualitatea, precum cel din „Friends with Benefits”.

„Look-ul ei este unul exotic, dar in acelasi timp abordabil”, declara make-up artisul Tracey Levy, care sustine ca actrita are un ochi de culoare verde si unul de culoarea alunei, informeaza In Style.

Actrita de origine ucraineana filmeaza in prezent la mai multe pelicule pentru 2013. Milena „Mila” Kunis a debutat in televiziune cu un rol in serialul „That ’70 Show”. Dupa ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animatie „Family Guy”, Mila Kunis a aparut in cateva lungmetraje cu succes de casa – „Forgetting Sarah Marshall”, „Max Payne” si „The Book of Eli” -, insa rolul care pare ca i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din „Black Swan”, pentru care a fost recompensata cu premiul Marcello Mastroianni la categoria „cel mai bun tanar actor” la cea de-a 67-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, din 2010.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos