Acasă Monden Secretul pastrat cu strasnicie de Ashton Kutcher si Mila Kunis

Secretul pastrat cu strasnicie de Ashton Kutcher si Mila Kunis

relatia-dintre-mila-kunis-si-ashton-kutcher-este-in-pericol-afla-motivul_size1Ashton Kutcher si Mila Kunis formeaza de ceva timp un cuplu, insa niciunul dintre cei doi nu vrea sa ofere informatii despre viata lor impreuna. Acum, Ashton Kutcher a spus de ce refuza sa vorbeasca despre iubita sa.

Intr-un interviu recent, actorul a vorbit despre viata lui personala, motivandu-si astfel si refuzul de a oferi detalii despre iubirea sa, scrie inquisitr.com. El a spus ca a invatat din „indiscretiile trecutului” si isi apara acum mai bine intimitatea.

„Am invatat ca sunt multe aspecte in viata care au de castigat daca pastrezi intimitatea”, spune el. Relatiile de dragoste sunt unele din aceste lucruri. Am de gand sa fac tot posibilul pentru ca aceasta relatie sa ramana privata. Oamenii adauga ce vor in golurile lasate”, a spus fostul sot al lui Demi Moore.

Nici Mila Kunis nu a vorbit pana acum despre relatia ei cu Ashton Kutcher. Ziaristii si oamenii de televiziune din SUA au incercat sa ii smulga unele informatii din viata personala, insa nu au reusit.

In plus, Ashton Kutcher a mai declarat ca nu are incredere in oameni pentru ca toti cauta celebritatea, el fiind foarte reticent in privinta dezvaluirii amanuntelor din viata sa oamenilor apropiati care par de incredere.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn film de animatie conduce box office-ul american
Articolul următorSebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Malaysiei