9.5 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăMondenVedete certate cu legea

Vedete certate cu legea

in:

Stiri pe acelasi subiect

Robert De Niro si Michael Douglas intr-o campanie impotriva armelor nucleare! VIDEO

Mai multi actori printre care Robert De Niro, Michael...

Paul McCartney pleaca intr-un nou turneu mondial

Paul McCartney va sustine un nou turneu mondial, care...

Lindsay Lohan, condamnata la 90 de zile intr-un centru de dezintoxicare

Starleta americana Lindsay Lohan a fost condamnata, luni, la...

Problemele cu legea nu le ocolesc nici pe vedetele internationale de renume. Din dorinta de a epata sau din cauza comportamentului excentric, multi dintre artistii de renume au fost la un pas de a face inchisoare. Iata cateva dintre vedetele certate cu legea.

Lindsay Lohan

new-lindsay-lohan-mug-shotLindsay Lohan este recunoscuta pentru problemele ei cu legea. Tine treaza atentia opiniei publice prin comportamentul sau deviant, din cauza consumului de droguri sau alcool. Actrita a fost retinuta de politie de mai multe ori si a fost si arestata si condamnata la 90 de zile intr-o clinica de dezintoxicare, deoarece a furat stupefiante dintr-un magazin si a condus in stare de ebrietate.

 

 

Paul McCartney

Paul McCartneyPaul McCartney, compozitor si membru al trupei The Beatles, a fost condamnat, in 1980, la zece zile de inchisoare dupa ce a fost prins pe aeroportul din Tokyo avand asupra sa o jumatate de kilogram de marijuana.

 

 

Jane Fonda1099242q

Actrita Jane Fonda a fost retinuta, in anul 1970, pe aeroportul din Cleveland, pentru contrabanda cu droguri. La final, incidentul s-a dovedit a fi o eroare, drogurile fiind de fapt niste vitamine. Actrita a fost eliberata in scurt timp.

Ultimele stiri