Acasă ACTUALITATE Ei sunt ”oamenii integri” ai lui Ciolacu, cu care vrea reforma PSD:...

Ei sunt ”oamenii integri” ai lui Ciolacu, cu care vrea reforma PSD: Scandalagii si legaturi cu clanuri interlope

303

Echipa in fruntea careia Marcel Ciolacu va candida la sefia PSD, in cadrul congresului din 22 august, este formata din 14 oameni. Ciolacu a sustinut ca acestia sunt „oameni integri”, cu „experienta profesionala”.

Adevarul a publicat luni lista lui Ciolacu, cine sunt cei 14 „oameni integri”. Printre acestia se afla premierul OUG 13,  Sorin Grindeanu, scandalagioaica Olguta Vasilescu si sotul ei, Claudiu Manda, incompetenta Gabriela Firea si Daniel Baluta, acuzat ca este omul Clanului Sportivilor.

Marcel Ciolacu – presedinte

Sorin Grindeanu – prim-vicepresedinte
Gabriela Firea – prim-vicepresedinte

Vicepresedinti pe domenii:

1. Lia Olguta Vasilescu – social
2. Gabriel Zetea – infrastructura
3. Doina Fedorovici – administratie
4. Mihai Tudose – economie

Vicepresedinti regionali:

1. Claudiu Manda
2. Titus Corlatean
3. Daniel Baluta
4. Ionut Pucheanu
5. Radu Moldovan
6. Laurentiu Nistor
7. Vasile Gliga
8. Dragos Benea

Marcel Ciolacu a anuntat, vineri, ca PSD va fi condus de de o „noua echipa”, formata din „oameni integri”.

„O noua echipa formata din oameni integri, cu experienta politica si expertiza profesionala”, a spus Ciolacu.

Ce mai promite Ciolacu:

#RECONSTRUCTIA SI #PROFESIONALIZAREA PARTIDULUI prin aducerea in prima linie a profesionistilor si a specialistilor din partid, oameni competenti, oameni care au aratat ce pot in profesia lor si care sunt legitimati de increderea acordata in comunitatea lor.

RECASTIGAREA #PRESTIGIULUI PARTIDULUI Membrii si simpatizantii nostri trebuie sa aiba motive de mandrie pentru ca fac parte din marea echipa a PSD!

O STANGA #MODERNA PSD-ul anului 2020 este atat partidul care are grija de pensionari sau de categoriile sociale defavorizate care au nevoie de sprijin, DAR SI partidul celor care au contribuit sau contribuie ACTIV la dezvoltarea Romaniei, al celor care isi castiga traiul de zi cu zi prin munca cinstita. PSD = Partidul clasei de mijloc. DOAR reducerea saraciei va conduce la cresterea clasei de mijloc din Romania!

#PATRIOTISM ECONOMIC prin sustinerea politicilor publice care sa protejeze economia nationala, pe angajatii romani prin sustinerea si promovarea intereselor agentilor economici care produc in Romania si contribuie la dezvoltarea economica, la crearea de locuri de munca si la cresterea veniturilor bugetului de stat prin actiuni ferme impotriva jefuirii resurselor nationale.

Acesta este Programul politic al echipei #PSD. Impreuna vom merge in fata colegilor pentru a le cere incredere si sustinere.

De fiecare data cand ceilalti au distrus, PSD a venit si a reconstruit! Mai mult decat oricand #Romania are nevoie de o stanga moderna si puternica. Romania are nevoie de PSD! Pentru ca are nevoie de stabilitate, siguranta, reconstructie si de cresterea nivelului de trai!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos