15.3 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSocialAngajariEndava angajeaza. Firma de IT vrea sa-si extinda investitiile in Romania

Endava angajeaza. Firma de IT vrea sa-si extinda investitiile in Romania

in:

Stiri pe acelasi subiect

Compania Endava a deschis noul birou de la Bucuresti si cu aceasta ocazie oficialii firmei au anuntat ca, pana la jumatatea anului viitor , intentioneaza sa ajunga la o schema de personal formata din peste 260 de angajati, iar pana in 2014 numarul salariatilor va depasi 600.

În noul birou din România lucrează 100 de angajaţi specializaţi în utilizarea metodologiilor de dezvoltare Agile pentru livrarea de proiecte software, în principal pentru clienţi din domeniile servicii financiare şi servicii online.Echipele Endava din Bucureşti sunt implicate în proiecte de dezvoltare software, în special pentru companii din domeniul serviciilor financiare şi serviciilor online din Marea Britanie şi Statele Unite, precum şi proiecte pentru companii locale din sectorul financiar-bancar.

Rezultatele bune ale companiei determină o continuare a extinderii şi a investiţiilor noastre în România şi Republica Moldova. Creşterea operaţiunilor în această regiune a atins nivelul la care avem nevoie de un centru de livrări mai mare în Bucureşti. Noul nostru sediu şi recenta achiziţie ne vor permite să creştem în Bucureşti şi să ajungem la peste 1.600 de angajaţi la nivel de grup în următorii trei ani, dintre care circa 1.000 în România”, a declarat John Cotterell, Chief Executive Endava.

 

Cifra de afaceri la care a ajuns Endava este de 37 milioane euro. Cea mai mare pondere în business-ului grupului, de 58%, este realizată cu clienţi din sectorul serviciilor financiare, în timp ce companiile din sectorul serviciilor profesionale aduc 19% din venituri. “Ne dorim să creştem afacerile din România şi chiar să dublăm numărul de angajaţi în următorii trei ani, dacă vom continua să beneficiem de facilităţile fiscale şi de alte programe de ajutor acordate de stat. România este în continuare o destinaţie nearshore atractivă, însă concurează cu alte state din regiune, precum Bulgaria, Ucraina, Cehia, Slovacia, dar şi cu statele Baltice şi Rusia”, a explicat John Cotterell.

Endava este una dintre cele mai importante companii de servicii IT din Romania. Noul birou din Bucureşti are o suprafaţă de peste 2.400 de metri pătraţi, se află în cadrul AFI Business Park 1 şi include 12 săli de conferinţe şi spaţii de relaxare, precum Sports Room şi Cafeteria, amenajate conform unor standarde implementate de companie în toate birourilor din cadrul grupului.

Firma activeaza si in Cluj-Napoca si Iasi, dar intentioneaza sa se extinda, demarand o campanie de recrutare care se va desfăşura prin intermeniul târgurilor de job-uri, programelor de internship şi prin participarea la evenimente IT adresate specialistilor cu experienta. Cele mai cautate specializari sunt cele de dezvoltatori Java şi .NET, testeri şi arhitecţi software, manageri de proiect şi analişti de business şi de sistem..

 

Ultimele stiri