Acasă Angajari Renault Technologie Roumanie cauta specialisti. Compania a incheiat un parteneriat cu Universitatea...

Renault Technologie Roumanie cauta specialisti. Compania a incheiat un parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti

57

Firmele incearca sa rezolve problemele legate de lipsa specialistilor apeland la diferite programe care le pot ajuta sa-si pregateasca viitorii angajati. Multe companii si-au indreptat atentia asupra institutiilor de invatamant si au incheiat cu acestea parteneriate.

Astfel, angajatorii isi formeaza personalul de pe bancile scolilor si au siguranta ca vor dispune de cei mai pregatiti salariati. Este si cazul Centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie (RTR), care, incepand cu anul universitar 2012-2013, are un parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti pentru derularea programului de master “Controlul Zgomotului şi Vibraţiilor”.

Odată cu dezvoltarea echipelor sale şi a proiectelor gestionate, RTR a identificat o nevoie crescută de specialişti în domeniul acusticii şi vibraţiilor. De asemenea, în cadrul programelor anuale de stagii universitare sau masterate dedicate Ingineriei Proiectelor Automobile, RTR a observat un interes crescut al studenţilor pentru acest domeniu si din aceste motive a decis sa se implice mai mult in pregatirea specialistilor.

Programul de studii are o durată de doi ani, iar studenţii se vor specializa în domeniul vibro-acusticii în general, prin aplicaţii specifice vibro-acusticii grupului moto propulsor, dar nu numai. Specializarea lor nu va fi însă exclusivă pe acest domeniu, studiul zgomotelor permiţându-le să aleagă apoi cariere care nu ţin neapărat de industria auto, ci şi în domenii precum aeronautică, transporturi feroviare, construcţii navale sau instalaţii industriale dintr-o multitudine de ramuri industriale.

Renault Technologie Roumanie este al doilea centru de inginerie al Renault şi singurul centru de inginerie auto din Europa de Est. RTR are ca misiune principală dezvoltarea de proiecte vehicul şi de mecanică fabricate în uzinele din regiunea Europa de Est şi Mediterană, în special produsele din gama Entry.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos