36.6 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăStirea zileiGalatiEpiscopul de Giurgiu II AFURISESTE pe cei care vor sa ridice o...

Episcopul de Giurgiu II AFURISESTE pe cei care vor sa ridice o moschee in Moldova: Nu se poate construi in Tara Voievozilor!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mii de persoane au asistat, sâmbătă, la Mănăstirea Putna, la Liturghia oficiată de PS Ambrozie, episcopul de Giurgiu, împreună cu mai mulţi episcopi din Ucraina şi Republica Moldova, dar şi cu un sobor de peste 50 de preoţi.

În cuvântul său, PS Ambrozie a criticat aprobarea construirii unei mari moschei în Bucureşti, dar şi prevederi din legea 217/2015, privind interzicerea cultului persoanelor vinovate de genocid.

„E o mare povară să duci neamul pe umerii tăi, spunea părintele Iustin Pârvu. Pe unii îi lasă genunchii”, a spus PS Ambrozie, care a adăugat că unii s-au operat la genunchi.


Citeste si:

Cum atrage MEGA-MOSCHEEA din Bucuresti teroristi din toata lumea in Romania!

Descoperire ULUITOARE in Centrul Timisoarei! Moscheea care dezleaga misterele Sultanului!

Mare ATENTIE! Daca TASTEZI cuvintele acestea pe internet, TE TREZESTI CU MASCATII la usa!


„Bine ar fi să nu ne lase mintea, cugetul nostru românesc. Nu se poate construi moschee în ţara voievozilor”, a continuat el.

El a arătat că există moschee în Parcul Carol, că este o foarte frumoasă moschee în Constanţa, există Consiliul Consultativ al Cultelor la care, prin rotaţie, fiecare cult recunoscut preia preşedinţia.

Totodată, PS Ambrozie a spus că „nu se poate să se scoată legi noaptea împotriva propriului popor”, potrivit Mediafax.ro.

Ultimele stiri