Acasă ACTUALITATE Europarlamentarul PPE, Rares Bogdan: Mă îndoiesc că vom mai avea alegeri în...

Europarlamentarul PPE, Rares Bogdan: Mă îndoiesc că vom mai avea alegeri în septembrie

56

Liberalul Rareș Bogdan aruncă în aer organizarea alegerilor locale. Acesta îl contrazice pe șeful său de partid, Ludovic Orban, și spune că alegerile ar putea să nu aibă loc la toamnă. Zilele trecute, Orban declara că nu există motive de îngrijorare.

„Respect pentru Arafat și pentru epidemiologi,dar nu cred că o să ajungem în situația asta. Nu putem să închidem țară. Trebuie să inasprim serios controalele în locul unde nu se respectă regulile și distanțarea. Mă uit la cifre. Lucrurile nu sunt deloc de neglijat. Mă îndoiesc că vom mai avea alegeri în septembrie. Eu le-am spus colegilor mei, ce se întâmplă pe litoral este incredibil. În mai multe cazuri ar trebui retrase autorizațiile de funcționare. Nu e posibil să fie nevoie să mergi cu jandarmii peste ei ca să înțeleagă”, a subliniat Rareș Bogdan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentInca 700 de criminali si violatori au fost liberati din puscarii! “Iordache sa raspunda pentru aceasta monstruozitate”
Articolul următorȘeful Cancelariei premierului: Tot planul nostru de a relansa economia depinde acum de un efort comun, colectiv, național, de a respecta regulile!