Acasă International Familia producatorului filmului antiislam s-a ascuns de frica represaliilor

Familia producatorului filmului antiislam s-a ascuns de frica represaliilor

27

Familia lui Nakoula Basseley Nakoula, producatorul filmului antiislam „Innocence of Muslims”, a fost dusa de politie intr-un loc necunoscut pentru a se intalni cu acesta din urma, care a disparut sambata si se ascunde, de frica represaliilor. El a apreciat ca ar fi mai sigur pentru ei sa mearga acolo de unde au plecat pentru a duce o viata normala”, a declarat pentru postul de televiziune ABC News purtatorul de cuvant al serifului, Steve Whitmore.

 

„Tot ceea ce am facut a fost sa ii ducem acolo unde este Nakoula. Ei mi-au spus ca pentru moment si in viitorul apropiat, in urmatoarele saptamani si luni, ei nu se vor mai intoarce la aceasta adresa” din Cerritos, la periferia de sud a orasului Los Angeles, unde locuiesc in prezent, a continuat Whitmore.

 

De la vizita efectuata sambata la agentul sau de supraveghere, Nakoula, in varsta de 55 de ani, condamnat in 2009 pentru frauda bancara, nu a mai fost vazut. Luni dimineata, politistii i-au escortat pe patru dintre membrii familiei lui Nakoula in afara casei lor, cu fetele acoperite. Numerosi jurnalisti s-au strans in fata casei dupa ce a fost dezvaluita implicarea lui Nakoula in producerea fimlului ce genereaza de mai multe zile manifestatii violente in lumea musulmana. Mai multi actori care au participat la proiect au declarat ulterior ca au fost inselati de Nakoula.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos