Acasă Monden FBI despre Whitney Houston

FBI despre Whitney Houston

021312_whitney_houstonLa un an dupa disparitia cantaretei americane Whitney Houston, FBI-ul a dezvaluit continutul unor documente despre artista, care insa nu au legatura cu moartea acesteia.

Potrivit unui dosar de 128 de pagini, facut public pe site-ul agentiei americane de investigatii, viata artistei a fost presarata cu evenimente neplacute, de genul tentativelor de santaj si numeroase hartuiri, aflam din 7sur7.be.

Astfel, Whitney Houston a fost santajata de o persoana din anturajul sau, care i-a cerut suma de 250.000 de dolari, sub amenintarea ca v-a dezvalui presei aspecte compromitatoare din viata sa. Cantareata a fost si victima unui avocat din Chicago, care i-a cerut 100.000 de dolari pentru a pastra secretul asupra unor amanunte din viata sa personala.

In plus, potrivit FBI, Whitney Houston a fost si victima fanilor cu probleme psihice. Un barbat din SUA i-a trimis o multime de scrisori de dragoste, in care mentiona obsesiv ca „ii este teama sa nu raneasca pe cineva cu o idee nebuneasca”. Un altul, din Olanda ii trimitea insistent scrisori si casete pe care erau inregistrate melodii confuze.

Documentele in care se prezinta toate aceste cazuri investigate au fost intocmite de FBI intre anii 1988 si 1999, perioada de gloriei a artistei. Agentia americana de investigatii a facut publice aceste informatii dupa ce in prealabil au fost indepartate din documente numele unor persoane si detalii personale.

Whitney Houston a fost gasita moarta in cada, la Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, pe 11 februarie 2012. Ancheta a concluzionat un deces prin inec accidental.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMessi are picior de aur
Articolul următorSalariul a scazut in ianuarie cu 8,8%! Vezi domeniul in care se castiga cei mai multi bani in Romania