Acasă Retail Flanco a investit 3,3 milioane lei pentru a deschide un nou magazin...

Flanco a investit 3,3 milioane lei pentru a deschide un nou magazin in Ploiesti

65

Retailerul Flanco isi continua investitiile in Prahova, deschizand in Carrefour Shopping City din Ploiesti cel de-al treilea magazin din oras si al cincilea din judet.

Noua locatie a necesitat o investitie de 3,3 milioane lei. “Urmand strategia de dezvoltare a companiei, am ales Ploiesti Carrefour Shopping City multumita potentialului comercial extins al orasului si al noului centru comercial. Ne propunem ca si acest magazin sa devina o destinatie preferata de consumatori prin experienta de cumparare peste asteptari si consultanta specializata care ne diferentiaza in piata”,  a declarat Violeta Luca, CEO Flanco.

Magazinul dispune de o suprafata totala de peste 1.000 metri patrati, precum si de o echipa de 20 de consilieri de vanzari, specializati in diverse categorii de produse aflate la raft – IT, electronice, electrocasnice, accesorii si consumabile. Flanco beneficiaza de prezenta a inca patru magazine in judetul Prahova, dintre care doua in Ploiesti – Complex Omnia si Real, unul in Sinaia si unul in Campina.Orasul Ploiesti este doua localitate din provincie, dupa Constanta, in care retailerul dispune de trei magazine, datorita potentialului ridicat de crestere a consumului in anii urmatori si a investitiilor publice si private pe care regiunea le-a atras in ultimii ani. Cu ocazia deschiderii magazinului, Flanco pregateste in perioada 15-19 noiembrie campania “Super reduceri de sarbatoare”, prin care vine cu promotii interesante pentru toate categoriile de produse: televizoare, laptopuri, tablete, masini de spalat, aparate frigorice etc.

De altfel,  lantul de retail electro-IT si-a propus pentru acest an o dezvoltare extensiva a business-ului Flanco si castigarea pozitiei de lider de piata. Compania a bugetat pentru 2012 investitii de 3,5 milioane euro in deschideri si amenajari de magazine. In ultimii ani, firma a trecut printr-o perioada destul de dificila din punct de vedere economic. Flanco International a intrat in insolventa in 2009, dupa ce banca ING a cerut declasarea procedurii de executare silita. S-a nascut insa Flanco Retail care opereaza business-ul fostei companii si care incearca sa castige pozitia de lider pe piata produselor IT&C, electronice si electrocasnice. Firma este controlata de oamenii de afaceri Sebastian Ghita si Iulian Stanciu, prin Asesoft.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos