18.8 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăMondenFOTO - Mugur Isarescu SI-A LUAT APARTAMENT DE LUX in cel mai...

FOTO – Mugur Isarescu SI-A LUAT APARTAMENT DE LUX in cel mai select cartier din Bucuresti! Vezi cum arata!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Taxa pe lux o nouă bazaconie fiscală!

Taxa pe lux s-a blocat dinainte să fie aplicată,...

Prima achizitie a fratilor Tate dupa ce au fost eliberati

Potrivit unor surse din anturajul lui Andrew și Tristan...

Cuvântul care pare să-l caracterizeze pe Mugur Isărescu este cuvântul chibzuință. Guvernatorul BNR, lansa ieri un avertisment cu privire la stabilitatea economică financiară a României, afirmând că niciodată nu a văzut atât de multe pericole la adresa acesteia. Am putea să-l credem pe cuvânt, având în vedere că Mugur Isărescu este  la fel de cumpănit și atunci când vine vorba și de finanțele familiei sale. Altfel, cum ar fi reușit să-și achiziționeze un apartament de lux în cel mai select cartier din București?

Desemnat cel mai longeviv guvernator al unei bănci centrale din întreagă lume, record care, probabil, nici nu va fi depășit prea curând, Isărescu s-a dovedit a fi și un bun afacerist, de-a lungul anilor. Familia sa are la Drăgășani o podgorie, iar vinurile Isărescu sunt recunoscute în toată lumea.

Pe lângă conacul și domeniul de la Drăgășani, familia Isărescu are la Snagov o proprietate imensă, o vilă somptuoasă, înconjurată de o livadă. Însă, în urmă cu patru ani, guvernatorul a mai făcut o investiție imobiliară. El și-a cumpărat în București, în sectorul 1, într-una din cele mai selecte zone ale Capitalei, în apropierea Arcului de Triunf, un apartament într-un complex rezidențial de lux. Complexul este format din trei blocuri, cu grădină interioară, piscină, sală de fitness și SPA.

content-image

În 2012 însă firmă care administră ansamblul rezidențial a intrat în insolvență, iar prețurile apartamentelor au scăzut la jumătate, iar în doar cinci luni au fost vândute 22 de apartamente.  Agenția imobiliară care se ocupă de vânzarea locuințelor anunță că un apartament de trei camerere costă 127.000 de euro + TVA, asta în condițiile în care înainte de insolvență acesta costă în jur de 300.000 de euro.

Este probabil genul de apartament cumpărat și de Isărescu, pentru că în declarația de avere acesta a trecut că locuința are 127,23 mp, atât cât are pe site-ul ansamblului o locuința cu trei camere. 2012 este anul în care Isărescu și-a cumpărat apartamentul, deci a dat pe acesta puțin peste 100.000 de euro.

Apartamentul cumpărat de guvernator are două locuri de parcare în parcarea subterană și două terase, una de 23 mp și altă de 20 mp, potrivit site-ului wow.biz.

content-image

content-image

content-image

content-image

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version