Cel mai sangeros membru al gruparii teroriste Statul Islamic este un barbat care are aproximativ 130 de kilograme si care este poreclict … „Buldozerul”.La fel ca si John Jihadistul, „extremistul obez” umbla tot timpul cu fata acoperita, insa cei de la Daily Mail sustin ca numele sau este Mohammed Emwazi si ca el ar fi decapitat un barbat neinarmat si ar fi amputat copii.

Recent, un baiat sirian in varsta de 14 ani a declarat ca „grasul terorist” i-ar fi ciopartit o mana si un picior pentru ca refuzat sa intre in randurile Statului Islamic. Omar – care a fost capturat in timp ce lupta alaturi de rebeli – a fost torturat mai bine de o luna si spune ca Buldozerul a fortat un grup de copii sa priveasca la torturarea sa.

„Mi-au pus mana pe un butuc de lemn si au taiat-o cu un cutit de macelarie. Apoi mi-au taiat piciorul”, a spus tanarul pentru Channel 4.

Omar spune ca a pastra in telefonul sau o fotografie cu omul imbracat in geru, care l-a mutilat. In imagine este Buldozerul, echipat complet in negru, avand o sabie intr-o mana, scrie stiripesurse.ro.


Citeste si:

NU-I CONTROLEAZA NIMENI! Jihadistii ISIS ascunsi printre imigrantii sirieni au adus in Europa ARME DE DISTRUGERE IN MASA!

FOTO SOCANT! 12 copii crestini devin MARTIRI! ISIS ii ucide cu sange rece pentru ca nu vor sa treaca la Allah!


Una dintre primele imagini cu Buldozerul au aparut in public in iunie 2014, langa o mitraliera care trage cu gloante capabile sa strapunga vestele antiglont.

content-imagecontent-image