Acasă ACTUALITATE NU-I CONTROLEAZA NIMENI! Jihadistii ISIS ascunsi printre imigrantii sirieni au adus in...

NU-I CONTROLEAZA NIMENI! Jihadistii ISIS ascunsi printre imigrantii sirieni au adus in Europa ARME DE DISTRUGERE IN MASA!

30

Ahmed Gaddaf al-Dam, fost ofiţer de informaţii sirian, văr cu fostul dictator libian Muammar al-Gaddafi, avertizează că luptători ai Statului Islamic deghizaţi în refugiaţi au introdus în Europa gaz sarin, o armă chimică nedetectabilă, scriu publicaţiile britanice Daily Mail şi Daily Express.

Gazul sarin provoacă moartea în câteva minute, dar este nedetectabil pentru că nu are gust, miros sau culoare. Arma chimică a fost folosită în atacurile din ultimii ani în războiul civil sirian, provocând aproximativ 1800 de decese.

Gaddaf al-Dam a mai avertizat că ISIS are capacitatea de a genera o catastrofă globală şi a îndemnat Occidentul să se alăture Rusiei în susţinerea preşedintelui sirian Bashar al-Assad, scrie stiripesurse.ro.


Citeste si:

Nemtii NU MAI FAC FATA! Valuri de VIOLURI si AGRESIUNI SEXUALE in taberele de imigranti!

Primul JIHADIST, apropiat al ISIS, prins in Germania ca INFILTRAT printre refugiatii sirieni!


Acesta susţine că statele ar fi neputincioase în faţa atentatelor sinucigaşe, iar transportul de ţiţei din Canalul Suez ar putea fi blocat, ceea ce ar duce la creşterea preţului barilului de petrol şi colapsul financiar al Greciei, Italiei, Spaniei şi Portugaliei.

Ahmed Gaddaf al-Dam mai susţine că un efect ar putea consta într-un lanţ de revoluţii în Europa, similare cu „Primăvara Arabă” din Orientul Mijlociu din 2011. Între timp, Israelul ar putea fi atacat masiv cu atentate sinucigaşe.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos