Acasă ACTUALITATE Primul JIHADIST, apropiat al ISIS, prins in Germania ca INFILTRAT printre refugiatii...

Primul JIHADIST, apropiat al ISIS, prins in Germania ca INFILTRAT printre refugiatii sirieni!

Politia germana a anuntat ca cerceteaza un refugiat care are stranse legaturi cu gruparea Stat Islamic, scrie duminica saptamanalul Welt am Sonntag, preluat de AFP.

Suspectul ar fi un sirian care se afla in prezent in tabara de refugiati de la Brandebourg, sustine ziarul Welt am Sonntag, citand surse de securitate neidentificate. El ar fi spus altor solicitanti de azil ca a luptat alaturi de SI si ca a ucis oameni, afirmatii ce ar fi fost inregistrate cu un telefon mobil.

Contactata de AFP, politia germana a refuzat sa comenteze informatia, pe care nu a confirmat-o dar nici nu a dezmintit-o, relateaza Agerpres.


 

Citeste si:

VIDEO – Marturia cutremuratoare a unei mame refugiat! Ce-si doreste pentru copilul ei o sa te EMOTIONEZE!

Apelul SOCANT al Statului Islamic catre simpatizantii din Europa: Iesiti in STRADA si MACELARITI-I pe toti!


 

De la inceputul acestui an, in Germania au intrat peste 400.000 de migranti proveniti din Orientul Mijlociu, Africa si Asia, iar autoritatile de la Berlin se asteapta ca pana la sfarsitul anului numarul lor sa ajunga la 800.000 sau chiar un milion.

Dar deocamdata nu a fost confirmat niciun caz al vreunui islamist radical infiltrat printre solicitantii de azil sositi in Germania de la inceputul actualului val migrator masiv. Totusi, pe data de 5 august, un presupus membru al SI a fost arestat in Germania intr-o tabara de refugiati – dupa ce el reusise sa pacaleasca vigilenta autoritatilor spaniole – si in prezent este investigat.

Tot in luna august, autoritatile germane au primit mai multe denunturi, unele venind de la solicitanti de azil care au afirmat despre alti migranti ca ar fi membri ai SI, acuzatii ce nu au fost confirmate pana in prezent.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAdevarul despre securitatea in Europa! Un jurnalist si-a facut pasaport sirian fals in doar doua zile, cu poza premierului Olandei!
Articolul următorLaureat al premiului NOBEL pentru PACE: In scurt timp imigrantii musulmani vor incepe DECAPITARILE in Europa!