Adevarul despre securitatea in Europa! Un jurnalist si-a facut pasaport sirian fals in doar doua zile, cu poza premierului Olandei!

Un jurnalist olandez care lucreaza pentru publicatia Nieuwe Revu a procurat in doar doua zile un paşaport sirian şi o carte de identitate false, cu fotografia premierului olandez Mark Rutte pe cele două documente, scopul fiind de a arata cat de slaba este securitatea in Europa.

Harald Doornbos a plătit suma de 750 de euro pentru paşaport, toată ‘operaţiunea’ durând doar 40 de ore.

Falsificatorii l-au încredinţat că va putea intra fără probleme în Cipru cu acest paşaport pe numele lui Malek Ramadan şi cu fotografia premierului olandez Mark Rutte pe document.


Citeste si:

Arabia Saudita promite musulmanilor sirieni constructia a 200 de moschei in Europa! Islamizarea Europei este in desfasurare!

VIDEO – Europa isi pierde tinerii! In Germania zeci de mii de tineri se convertesc la ISLAM!


Jurnalistul a explicat că scopul demersului său nu a fost să cumpere un paşaport fals cu fotografia lui Rutte, însă falsificatorii i-au cerut să le dea numele clientului şi fotografia sa, aşa că a dat un nume la întâmplare şi fotografia primului ministru.

‘Dacă eu am putut să cumpăr un paşaport sirian contrafăcut de o calitate bună, orice combatant sau jihadist care luptă în Siria poate să facă acelaşi lucru’, spune el. ‘Atunci este relativ simplu pentru ei să intre în UE şi să comită atentate teroriste’, estimează jurnalistul olandez, scrie Agerpres.