Acasă ACTUALITATE Misterul a fost DEZLEGAT! Cine aprovizioneaza ISIS cu sute de masini Toyota,...

Misterul a fost DEZLEGAT! Cine aprovizioneaza ISIS cu sute de masini Toyota, gata echipate de RAZBOI?!

Grupurile de luptatori ISIS sunt greu de lovit, datorita mobilitatii asigurate de mii de camionete Toyota, pe platformele carora sunt montate mitraliere.

Din momentul decolarii bombardierelor rusesti de la baza din Latakia si pîna cînd ajung la verticala obiectivelor din centrul si estul Siriei, trec 10-15 minute. În acest interval de timp, luptatorii ISIS îmbarcati pe camionete Toyota se pot deplasa 3-5 km fata de coordonatele GPS comunicate pilotilor rusi si setate în mecanismul de dirijare al bombelor acrosate, scrie ziaruldegarda.ro.

http://militaryvideos.com/

De aceea, majoritatea loviturilor aeriene ale aviatiei ruse s-au axat pe bombardarea tintelor fixe precum depozite de carburanti si munitii, centre de comanda si transmisiuni, centre de fabricare a explozibililor.

Pe baza cercetarii îndelungate cu avioane fara pilot ( drone ), rusii estimeaza ca ISIS ar detine un parc impresionant de format din aproape zece mii de camionete Toyota Hilux si Toyota Tacoma.


Citeste si:

Raport OFICIAL al SRI: ISIS are Romania ca TINTA!

Primul JIHADIST, apropiat al ISIS, prins in Germania ca INFILTRAT printre refugiatii sirieni!

Moscova: SUA stiu exact pozitiile ISIS, de ce nu-i bombardeaza? Interesele lor sunt altele…


Cu toate acestea, japonezii de la Toyota au o evidenta foarte clara a vînzarilor la prima mâna, interzicînd livrarea camionetelor fabricate în Japonia si Coreea de Sud, catre grupari teroriste. Toyota a informat ca în baza sa de date figureaza cîteva sute de camionete Toyota Hilux, vîndute în Irak si care ar fi putut fi capturate de ISIS.

https://upload.wikimedia.org

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
Articolul precedentTudor Gheorghe SE DEZICE de Victor Ponta! Dupa ce L-A PUPAT in… campania electorala!
Articolul următorExplozie URIASA in gara din Ankara: Zeci de morti si raniti!