18.2 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăACTUALITATEMisterul a fost DEZLEGAT! Cine aprovizioneaza ISIS cu sute de masini Toyota,...

Misterul a fost DEZLEGAT! Cine aprovizioneaza ISIS cu sute de masini Toyota, gata echipate de RAZBOI?!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mașinile electrice se ieftinesc pe fondul scăderii cererii

Sub presiunea concurenţilor chinezi, marii producători auto americani şi...

Efectele razboiului: masinile rusesti interzise in tarile europene

Polonia, Finlanda si tarile baltice interzic intrarea masinilor rusesti....

Salariul minim va creşte la 3.300 de lei brut. Cât va ajunge să fie la 1 ianuarie

Guvernul a agreat să majoreze salariul minim pe economie,...

Alte 43 de camionete Toyota Tacoma noi, apar în 2014, ca livrate rebelilor ”moderati” din Siria de ministerul de Externe al SUA. Toyota are unele suspiciuni privind un lot de 800 Toyota livrate Australiei în 2014 si 2015, care au fost rerutate catre Orientul Mijlociu. Totusi, Australia participa cu avioane F-18 în cadrul coalitiei anti-ISIS condusa de SUA care bombardeaza în Irak si Siria.

http://www.caradvice.com.au/

Cel mai mare parc de camionete Toyota Hilux si Toyota Tacoma (aproximativ 20.000 de bucati ) l-ar detine armata SUA. Camionetele Toyota au fost modificate din fabricatie, conform cerintelor armatei SUA, pentru a putea fi folosite în misiunile de patrulare. Cele mai importante elemente introduse, fiind un cadrul metalic sudat pe platforma si unul în locul usii din dreapta, special create, pentru ca pe ele sa se monteze mitraliere.

http://img60.imageshack.us/

Pe timpul ocupatiei americane a Irakului, mii de Toyota Tacoma, au fost livrate fortelor de ocupatie americane. Au primit astfel de masini si grupurile paramilitare siite create de SUA, în Irak, pentru a mentine ordinea. Ulterior si fortele pentru Operatiuni Speciale americane din Afganistan au fost dotate cu acest tip de camioneta care este mult mai silentioasa si mai rapida decît Humvee.

http://cs308831.vk.me/

În urma colaborarii dintre General Motors si Toyota, aproape un milion de camionete Toyota Hilux, Toyota Tacoma si SUV-uri Toyota Land Cruiser au fost construite în fabricile din statele Mississippi si Texas. Din 2010, întreaga productie de Toyota Tacoma a fost dirijata spre noua sa fabrica din San Antonio ( Texas ).  Odata cu retragerea militarilor americani din Irak si din Afganistan, camionetele Toyota ale armatei americane au fost reparate în SUA, vopsite în alb si puse în conservare.

Ultimele stiri