11.8 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăACTUALITATEGabriel Mutu continua campania murdara in Sectorul 6!

Gabriel Mutu continua campania murdara in Sectorul 6!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Desi oficial, campania electorala a luat sfarsit, insa in Sectorul 6 al Capitalei, partidele politice continua ilegal distribuirea de materiale virale, cu un mesaj defaimator la adresa candidatului independent Stefan Florescu.
In noaptea precedenta s-a dus o adevarata lupta pe viata si pe moarte, trimisi ai contracandidatilor politici ai acestuia pentru a imprastia flyere neasumate, care incalca grav legislatia electorala, neavand inscriptionate datele impuse pentru tiparirea unui astfel de material: cine l-a comandat, tirajul, unde a fost tiparit etc.
Mesajul transmis de respectivii fluturasi seamana izbitor cu tipul de atacuri murdare aruncate in ultima vreme in spatiul public de candidatii marilor partide care candideaza pentru Primaria Sectorului 6 impotriva lui Stefan Florescu. Astfel, este vorba despre o fotografie trucata in cel mai grotesc mod cu putinta, care il infatiseaza, chipurile, pe Stefan Florescu!
Fotografia cu pricina a fost prezentata si in platoul Jocuri de Putere de la Realitatea Tv, starnind indignare in lumea presei, fata de practicile abordate de contracandidatii lui Florescu in campanie. Despre aceeasi fotografie s-a spus ca ar fi fost trucata de Ilie Potecaru, membru al Clanului Vasiloi, cunoscut interlop din Sectorul 6, la „comanda” lui Gabriel Mutu, candidatul PSD, senator si urmarit penal, candidat sustinut de aceasta grupare! Sute de mii de fluturasi cu aceasta fotografie, dar si cu alte fotografii trucate au fost depistati de Politia Sector 6 in cartierele Militari si Crangasi, iar cele 3 persoane care le imprastiau au fost legitimate si amendate de politisti. Dosarele intocmite vor fi inaintate catre Autoritatea Electorala Permanenta, anunta stiripesurse.ro. De asemenea, Stefan Florescu, candidat independent la Primaria Sectorului 6, a inaintat o plangere organelor de cercetare:

„Multumesc Politiei Sector 6 pentru modul prompt si eficient in care a intervenit pentru respectarea Legii. Acestea sunt practicile la care au apelat contrcandidatii mei, reprezentanti ai marilor partide, pe toata perioada campaniei electorale. Cum vor ei sa fie primari, cand ei sunt primii care incalca legislatia? De altfel, nu sunt deloc surprins de comportamentul lor, fiindca unul dintre acestia este certat cu Legea, fiind urmarit penal de Diicot pentru evaziune fiscala, spalare de bani si constituire de grup infractional. Asta a facut si acum, prin clanul de interlopi care il sprijina. Persoanele care distribuiau acesti fluturasi virali sunt extrem de dubioase si recunoscute ca facand parte din clanul respectiv, dar si din echipa de campanie a candidatului urmarit penal! Politia Sector 6 si-a facut datoria, insa stim cu totii ca nu se vor opri, ci vor incerca pe toate caile sa ma atace murdar. Va spun sincer, oamenii din Sectorul 6 imi spun ca sunt scarbiti si oripilati de aceste practici murdare si josnice ale candidatilor de partid, pe care sunt decisi ca maine, in ziua alegerilor, sa ii amendeze prin vot si sa-i alunge pentru totdeauna din viata comunitatii locale!”, a declarat Stefan Florescu, candidat independent la Primaria Sector 6.

Ultimele stiri