Acasă ACTUALITATE GALATI: Batut cu biciul, tarat de caruta si legat cu o sarma...

GALATI: Batut cu biciul, tarat de caruta si legat cu o sarma de cal! Acum SE CHINUIE sa traiasca!

Un tânăr de 16 ani din Galaţi se zbate între viaţă și moarte după ce ar fi fost schingiuit de câţitva tineri din cauza unor fete.

1Cosmin Cazan, un adolescent de 16 ani, a fost bătut măr zilele trecute, când a mers cu mai mulţi prieteni într-un parc din localitatea gălăţeană Şerbăneşti. Tinerii s-au certat aici cu doi adolescenţi de 14 și 16 ani care, după ce şi-au chemat şi tatăl în ajutor, i-au luat la bătaie.
„Nu ştiu de la ce s-au luat, ca băieţii, de la fete, de la vreo ceartă la şcoală. Dar bărbatul acela ar fi trebuit să îi oprească, nu să îl bată şi mai tare! Cosmin al meu a fost lovit cu drugul de la căruţă, cu bâte, ba chiar bărbatul acela a dat în el cu biciul după ce l-a legat de căruţă”, a povestit Geta Cazan, mama lui Cosmin.
Femeia a aflat de la prietenii fiului ei că acesta a fost apoi legat de un cal cu o sârmă şi târât câţiva metri. Băiatul a ajuns la spital în stare foarte gravă, iar medicii l-au operat pe creier de urgenţă. Din păcate, Cosmin este încă în stare critică, având oasele craniului zdrobite.
În timp ce agresorii neagă că ar fi dat vreo palmă, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare și urmează să stabilească încadrarea juridică a faptei.

Sursa: Libertatea.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO Ministru in cabinetul Ponta filmat in SCENE SENZUALE cu Laura Cosoi!
Articolul următorLider NATO: Rusia este mai PERICULOASA decat a fost VREODATA URSS!