Acasă Social Gregorian „GURU” Bivolaru, din nou in actiune! Urmarit international, anunta o noua...

Gregorian „GURU” Bivolaru, din nou in actiune! Urmarit international, anunta o noua actiune anul viitor!

22

Urmarit international dupa ce a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru act sexual cu un minor, Gregorian „Guru” Bivolaru, anunta printr-un mesaj postat pe internet, ca anul viitor, la Costinesti, va avea loc o actiune „ce va face cu putinta felurite vindecari miraculoase”.

Gregorian-Bivolaru

Gregorian Bivolaru ar face acest anunt in urma unui „mesaj spontan” provenit „de la Dumnezeu Tatal” in noaptea de 6 spre 7 septembrie, potrivit site-ului Miscarii Spirituale de Integrare in Absolut (MISA).

„Tinem sa va anuntam, cu o imensa bucurie si cu o profunda recunostinta fata de BUNUL DUMNEZEU, ca in urma unui mesaj spontan, ce provine de la DUMNEZEU TATAL si care a aparut in noaptea de 6 spre 7 septembrie 2014, am fost anuntati ca a venit momentul sa se organizeze de catre noi, in conditii speciale, o actiune ce va fi in mod dumnezeiesc integrata si ce va face cu putinta felurite vindecari miraculoase, unele transformari spirituale exceptionale, precum si revarsari ale gratiei dumnezeiesti, asupra tuturor acelora pe care DUMNEZEU TATAL, impreuna cu ingerii Sai, impreuna cu arhanghelii Sai, impreuna cu serafimii Sai si impreuna cu heruvimii Sai, ii va alege spre a beneficia de dumnezeiestile haruri si daruri pe care DUMNEZEU TATAL le va revarsa din preaplinul Sau infinit asupra noastra cu acea ocazie”,  a scris „Guru” Bivolaru.

Totodata, fondatorul MISA precizeaza ca actiunea va avea loc la 6 septembrie 2015, intre orele 17.00 si 18.15, iar participarea celor care vor „sa se vindece sau sa-si amelioreze starea de sanatate” este posibila in limita locurilor disponibile. Participantii vor trebui sa aduca la actiune copii ale actelor ce atesta bolile de care sufera.

„Va anuntam – cu anticipatie – ca validarea vindecarilor miraculoase ce se vor infaptui cu ajutorul lui DUMNEZEU se va face atat imediat, in finalul respectivei actiuni (pentru cele care vor fi rapide si extraordinare), pentru unele fiinte umane ce se vor vindeca in mod miraculos, dar si pe o perioada de 49 de zile ce va curge dupa data acestei actiuni. Consideram ca va fi necesar ca sa se faca, atat pe parcursul acestei actiuni divin integrate, cat si in finalul ei, inregistrari video-audio”, mai spune Bivolaru.

„Acest mesaj ce ne-a fost transmis de DUMNEZEU TATAL este un prilej de mare bucurie spirituala pentru noi toti, cei care suntem integrati in cadrul Miscarii Charismatice Teofanice”, spune, in incheiere, „Guru” Bivolaru.

Guru a fost condamnat definitiv de instanta suprema, in 14 iunie 2013, la sase ani de inchisoare cu executare pentru act sexual cu un minor in forma continuata, dupa ce fusese achitat de doua instante inferioare. Dupa emiterea mandatului de executare, Bivolaru a fost cautat de politisti, fara succes, la adresa din Romania si la ashramurile MISA. Cel poreclit „Guru” s-ar afla in Suedia, unde a obtinut statutul de azilant politic, astfel ca el nu poate fi retinut si trimis in Romania decat daca paraseste tara care i-a acordat protectie.

Din data de 23 mai 2013, instanta l-a citat pe Gregorian Bivolaru, la termenele procesului, si cu noul sau nume, Magnus Aurolsson.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos