Acasă Imobiliare Un complex rezidential de 30 de milioane de euro va rasari langa...

Un complex rezidential de 30 de milioane de euro va rasari langa parcul Herastrau! Vezi cat va costa un apartament!

Un nou complex rezidential de lux se va construi chiar langa parcul Herastrau din Capitala. Investitia este de 30 de milioane de euro. 

 

Proiectul, denumit Gafencu, se va finaliza in primul trimestru al anului 2016 si va fi cel mai inalt ansamblu rezidential dezvoltat in apropierea parcului Herastrau, fiind structurat pe 11 etaje. Complexul va avea o suprafata totala de 35.000 metri patrati si va include 110 apartamente cu 2, 3, 4 si 5 camere, 175 de locuri de parcare si facilitati precum SPA, piscina, sala de fitness, loc de joaca pentru copii sau paza.

„Acesta este cel mai mare proiect de lux dezvoltat dupa 2008 si se adreseaza acelor cumparatori care n-au fost convinsi nici de preturile foarte mari din complexurile realizate in anii de boom si cu atat mai putin de proiectele actuale dezvoltate in piata”, a declarat Andreea Comsa, managing director Premier Estate, firma care promoveaza proiectul.

Pretul unui apartament situat la etajele 2-5 in complex porneste de la 1.500 euro/mp (TVA inclus) si ajung la 2.500 euro/mp (TVA inclus) pentru apartamentele situate la etajele 6-8. Astfel, preturile totale pleaca de la 139.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament cu 2 camere si pot ajunge la 700.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament situat la etajul 8 al complexului.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPerchezitii la Dumitru Iliescu, fostul sef al SPP, in dosarul Hrebenciuc! Vezi care este legatura dintre Iliescu si Hrebenciuc! In dosar este urmarit penal si Dan Sova!
Articolul următorGregorian „GURU” Bivolaru, din nou in actiune! Urmarit international, anunta o noua actiune anul viitor!