Acasă Stirea zilei Greselile pe care TOTI le facem cand mergem la sala!

Greselile pe care TOTI le facem cand mergem la sala!

Nu este de ajuns sa mergem la sala daca nu folosim aparatele corect sau daca facem totul dupa capul nostru. Sunt multe greseli uzuale, pe care toatat lumea le face. Mai jos gasiti cateva.

Numai că trecerea bruscă de la o extremă la alta nu are efectul scontat. Nu tot ce fac profesioniștii, la sală, sunt indicate și pentru începători, mai ales dacă aceștia s-au ferit, până acum, de efortul fizic, din diferite motive. Totul trebuie făcut gradual. Mai jos îți prezentăm patru greșeli neașteptate, pe care le faci la sală:

Exerciții fizice: Tracțiuni la helcometru la ceafă

Este unul dintre cele mai populare exerciții pentru dezvoltarea spatelui. Teoretic, executarea este destul de simplă: se stă cu fața la aparat, cu picioarele poziționate sub suporți, se prinde bara de deasupra la distanță mare între palme, se trage bara în jos până la nivelul cefei, după care se revine în poziția inițială. Cei mai mulți dintre antrenori n-o să-ți recomande această mișcare, care necesită o mare flexibilitate a umărului. Iar, dacă tu îți petreci cea mai mare parte a timpului aplecat deasupra tastaturii, această mișcare te poate accidenta.

Continuarea AICI

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVesti SENZATIONALE despre starea lui Gabriel Cotabita! Cantaretul ISI REVINE din coma!
Articolul următorDe ce se spune despre ardeiul iute ca are efecte MIRACULOASE asupra sanatatii?!