Acasă Retail H&M isi continua expansiunea in Romania. Deschide un magazin in Shopping City...

H&M isi continua expansiunea in Romania. Deschide un magazin in Shopping City Sibiu

71

H&M va deschide la Sibiu un nou magazin, reţeaua sa din România ajungând la cifra 17. Unitatea este situata în galeria comercială a Shopping City Sibiu şi va avea o suprafaţă de 1.554 metri pătraţi.

 

”H&M îşi continuă expansiunea în România. După mai mult de un an de prezenţă pe piaţa românească, suntem foarte mulţumiţi de rezultate. Suntem entuziasmaţi să deschidem noi magazine în mai multe oraşe, astfel încât produsele noastre să devină accesibile în întreaga ţară”, a spus Ewa Jarzemska, marketing & PR manager în cadrul H&M.

Parte din portofoliul fondului britanic Argo Real Estate Opportunities Fund, centrul comercial Shopping City Sibiu a fost deschis în 2006 şi are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 80.000 mp, fiind cea mai mare dezvoltare comercială din afara Bucureştiului. Cu un trafic anual de aproximativ 10 milioane de vizitatori, Shopping City Sibiu este principala destinaţie de cumpărături din Transilvania.

Inchirierea spatiului pe care il va ocupa magazinul H&M a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox. „Ne face mare plăcere să anuntăm că H&M va deschide în aceasta toamnă primul magazin din Sibiu, în incinta Shopping City. Prezenţa H&M în centrul nostru comercial reconfirmă faptul că Shopping City Sibiu este principalul pol de cumpărături din regiune şi unul dintre cele mai importante centre comerciale la nivel naţional”, a declarat Graham Kilbane, COO la ARGO Capital Property.

Compania de consultanta imobiliară DTZ Echinox se află astăzi la cea de-a saptea colaborare cu H&M. În ultimii doi ani, DTZ Echinox a intermediat si închirierea spatiilor din Bucuresti Mall si Plaza România (Anchor Group), Sun Plaza (EMCT), Electroputere Parc (K&S), Atrium Center Arad (Atrium Centers) si Lotus Center (Lotus Market), suprafete care totalizează peste 11.500 mp.

“Deschiderea magazinului H&M, aduce valoare si atractivitate mixului de chiriasi al Shopping City Sibiu. Expansiunea retailerului suedez demonstrează de asemenea că marii operatori de pe segmentul de modă, valorifică în continuare oportunitatile pe care piata le oferă, si îsi continuă dezvoltarea în centrele comerciale de succes din România”, a afirmat Răzvan Sin, Head of Retail Department, DTZ Echinox.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMisiune imposibila. Romania mai are la dispozitie o luna pentru a evita suspendarea POSDRU
Articolul următorPortarea numerelor de telefon se face in trei zile