Acasă Retail Mega Image continua sa se bazeze pe cumparatorul grabit

Mega Image continua sa se bazeze pe cumparatorul grabit

38

Cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, Mega Image, opereaza 147 de unităţi în tara noastra, continuand sa se extinda in mod agresiv pe piata locala.

 

Retailerul a inaugurat sambata un supermarket Shop&Go in Bucuresti, in zona Ştefan cel Mare. Noua locatie are o suprafaţă de aproximativ 92 metri pătraţi. Compania belgiana si-a propus ca pana in 2013 sa inaugureze peste o suta de noi unitati in Romania. Avand in vedere ritmul de extindere de pana acum, este posibil ca aceste planuri sa fie realizate fara probleme, doar in urmatoarele 10 zile Mega Image intentionand să mai deschidă patru noi magazine.

Conceptul Shop&Go oferă clienţilor posibilitatea să-şi facă cumpărăturile rapid, în proximitatea locuinţei sau în drum spre casă. Celor care vor să devină antreprenori, Mega Image le oferă posibilitatea să preia un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze, compania punându-le la dispoziţie experienţa sa în retail.

Fondat în 1995, Mega Image a devenit cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, având o reţea cu 147 unităţi în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (117) şi Shop&Go (30). Mega Image face parte din Delhaize Group.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos